Wanneer boek je nu een reportage?

Wanneer je een boudoir reportage laat maken is geheel aan jezelf. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een ego boost na een zware periode in je leven; ben je trots op jezelf omdat je die extra (zwangerschaps) kilo’s kwijt bent; wil je je partner graag een uniek (huwelijk) cadeau geven of wil je gewoon hele mooie foto’s van jezelf? Je ziet het; er zijn voldoende redenen te bedenken die het boeken van een spannende boudoir reportage meer dan rechtvaardigen.

boudoir reportage in off shoulder trui

Als cadeau voor jezelf

Een zware periode in je leven gehad? Een relatie die na jaren is geëindigd en waardoor jij je in zak en as voelt zitten of vele (zwangerschaps) kilo’s kwijt geraakt waardoor je nu trots op jezelf bent? Er zijn ontelbaar veel redenen te bedenken waarom jij jezelf een schitterend cadeau mag geven.

Een boudoir reportage bij Sweet Boudoir Photography is dan ook een heerlijk uitstapje voor jezelf met een ego boost en schitterende foto’s van jezelf na afloop.

Je zult na de reportage anders naar jezelf gaan kijken; mede omdat je een hoge drempel bent overgegaan door het ‘lef’ te hebben om voor mijn lens te gaan staan in spannende kleding of luxe lingeriesetje. Je hebt iets gedruft waar vele vrouwen wel over nadenken, maar nooit zullen durven uitvoeren. Je bent dus trots op jezelf dat jij het maar wel eventje gedaan hebt. Daarnaast zullen de uiteindelijke foto’s je ook een andere kijk op jezelf geven. Je ziet de schoonheid van jezelf nu terug in foto’s die ik van je gemaakt heb.

klik hier voor meer informatie en foto’s.

Zwangerschapsreportage in Boudoir stijl – pretty You Maternity session

De zwangerschap is een heel speciaal moment is het leven van de vrouw. Er groeit immers een ieniemienie mensje in haar buik. Vele dames laten dan ook een mooie reportage maken tijdens de zwangerschap.

Sweet Boudior biedt echter ook de mogelijkheid hier nog een stapje verder in te gaan door boudoir fotografie toe te passen tijdens een zwangerschapsreportage. Denk hierbij aan mooie lingerie die de zwangere buik mooi belichaamd, een mooie nachtjapon of een schitterende omhullende jurk over een mooi kanten lingerie setje heen. Maar ook volledig naakt afgemaakt met een perfecte belichting van het zwangere lichaam bestaat tot de mogelijkheden. Laat zien hoe mooi en waardevol de zwangerschap voor jou is aan de hand van deze memorabele serie foto’s. Na de zwangerschap zijn alleen de foto’s en het kleine wondertje de blijvende herinneringen hieraan.

Meer informatie

bridal bruids boudoir reportage

Huwelijks cadeau voor je aanstaande partner – Bridal Boudoir/ Bruids boudoir

Een wel heel speciaal cadeau voor je aanstaande partner is een mooie spannende foto van jezelf in je eigen bruidslingerie. Je doet er alles aan om op je grote dag er mooi uit te zien; te stralen en de mooiste vrouw ter wereld te zijn. Je koopt een schitterende jurk en bijpassende schitterende lingerie, maar waarom verstop je die vervolgens onder de jurk? Ook in je lingerie mag je stralen! Wil je jezelf daarom een enorme boost geven voor je bruiloft; wil je van te voren zien dat je er stralend uit gaat zien die dag, boek dan een bridal Boudoir en laat je vastleggen in je bruidslingerie!

meer informatie

Partner of Couple Boudoir; in het Nederlands koppel of stelletje

Wat is er nou sexier dan om samen spannende, uitdagende, misschien een tikkeltje erotische foto’s te laten maken? Durven jullie het samen als stelletje aan om een sensuele kant van jullie zelf te laten zien? Uitdagend, pikant, maar altijd netjes en discreet!
Fan van de 50 shades trilogie en wil je dat eens samen met je partner vastleggen? doen!! Het is echt super leuk en brengt jullie samen op een mooie manier.

Meer informatie

Male Boudoir- Dudoir

Naast de dames zijn uiteraard ook de heren meer dan welkom voor mijn lens voor een mooie Boudoir reportage van zichzelf.

Huh kan dat? Ja hoor ook van mannen zijn hele mooie sensuele en elegante foto’s te maken; al weet ik ook wel dat mannen hier raar tegenaan kijken en dit niet heel snel zullen doen.
Nu zullen de meeste mannen natuurlijk direct denken dat dit alleen bedoeld is voor de bodybuilder/ sportschooltypes, maar niets is minder waar! Het is geschikt voor iedere type man!

Verras je vriendin of vrouw eens met mooie foto’s van jezelf; zeker weten dat ze je met andere ogen gaat bekijken!

Meer informatie

Marilyn Monroe look a like tijdens vintage fotoshoot met retro auto bij kasteel fotostudio Oegstgeest

Pin Up / vintage / Retro fotoreportage

 

Marilyn Monroe is toch wel een van de meest bekende sex symbolen uit de geschiedenis en wordt geassocieerd met een te gekke vintage kleding en fotografie stijl. Haar oh zo bekende Pin Up foto’s gaan nog altijd de wereld rond en zijn nog steeds een inspiratiebron voor veel fotografen en klanten. Hoe zou jij het vinden als er van jou ook schitterende Pin Up foto’s worden gemaakt in een studio omgeving of een andere zelf gekozen omgeving zoals een garage of een vintage bar/ eetcafe? Zelfs verschillende soorten oude retro auto’s zijn te huren om de ervaring helemaal compleet te maken!!

Meer informatie