Boudoir reportage rimlicht in huisEen shoot met een randje!
Het was de insteek om mijn persoonlijke fotoshoot bij Margriet te maken…
een shoot met impact…
een shoot met een onuitwisbaar herinnering….
een shoot van mn vrouw zijn….
een shoot met een lach & een traan!
een shoot voor mezelf….
voor mn partner….
voor mn kinderen….
Dankbaar dat ik deze prachtige shoot heb laten maken bij Margriet…. een fotografe die haar vak verstaat, vertrouwd, en begrijpend is….
een shoot om nog iedere dag van te mogen genieten! 💜

stijlvolle boudoir reportageMet een flinke onzekerheid stapte ik bij Margriet de studio in, na wat kennismaken en aftasten gingen we aan de shoot beginnen. Ik voelde mij vrij snel op mijn gemak, en met een lach hier en daar ging de shoot vrij snel en gemakkelijk.
Na het zien van de foto’s was ik verbaasd van hoe ik mezelf ineens zag! Dit smaakte naar meer!
Mede door deze shoot en de reacties er op ben ik na een jaar veel zelfverzekerder over mijzelf weer terug gekomen voor nog een shoot.
In een andere stijl maar ook te gek om te doen.
Direct bij het uitzoeken van de foto’s een paar dagen later viel ons beide iets op, ik koos ineens ook foto’s uit die ik mooi vond waarop ik in de camera keek, terwijl ik die bij de eerste shoot direct “weggooide”, nu vond ik ze prachtig en zag ik wat zij zag.

Dank je wel lieve Margriet, voor het openen van mijn ogen, het alvast iets laten inzien van hoe mooi ik ook kan zijn en voor je geduld en kalmte tijdens de shoots.
Ik ben er nog lang niet maar jij en je foto’s hebben mij een heel eind op weg geholpen naar mezelf

En oh ja… de 3e shoot staat al gepland oeps!

Boudoir fotoreportage in studioWauwwww….

Ja ik ben blij dat ik het gedaan heb.. voelde me erg vrij… dankzij jou!!
Vind moeilijk mij op die fotos terug te zien.. heel raar…
Maar vind ze prachtig😊
Ben heel erg benieuwd naar de rest
Dank je wel
boudoir reportage in je eigen huisDank je wel voor de sneakpeak!!!! Vond het echt heeeeeeeel erg leuk. ben echt zoooooooo nieuwsgierig naar alle nabewerkte foto’s! Tot snel !!
Sandra

Boudoir shoot vrouwVielen Dank nochmal für das tolle Fotoshooting. Es war eine fantastische Erfahrung. Ganz herzlichen Dank für die Zusendung der Fotoauswahl. Hier mal meine erste Auswahl. Ist gar nicht so einfach gefallen, bei den tollen Fotos. Ich hoffe, Du warst mit mir als Model auch zufrieden 😉

F.