Zwangerschapsreportage in Boudoir styleZwangerschapsreportage in Boudoir styleZwangerschapsreportage in Boudoir styleZwangerschapsreportage in Boudoir styleZwangerschapsreportage in Boudoir styleZwangerschapsreportage in Boudoir style

[vc_custom_heading text=”Stijlvolle zwangerschapsreportage in Boudoir stijl – pretty You Maternity session” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”]

Ook wanneer je zwanger bent kun je denken aan een boudoir reportage! Ja echt!! Meerdere dames zijn je ondertussen al voorgegaan en hebben een super sexy reportage laten maken van hun zwangere buik.

Een zwangerschap is iets heel speciaals; maar wordt in het dagelijks leven vaak ‘verborgen’ onder een trui en achter een buikband. Al zullen veel mensen ook die natuurlijk “glow” zien die veel zwangere dames op hun gezicht hebben. Door deze glow straal je als nooit tevoren en het geeft je een enorme positieve boost.

Toch is het zo ontzettend mooi om die “bolle” buik zonder kleding op de foto te laten zetten. Dit kan uiteraard door een shirt of blouse omhoog te trekken of open te zetten, maar zou je ook een stapje verder durven naar een reportage in een of meerdere mooie (kanten) lingeriesetjes en een kanten blouse of zelfs een mooi niemendalletje?

Voor dames die deze reportagestijl aanspreekt heb ik de “Pretty You” serie ontwikkeld. De naam van deze stijl zegt het al; De zwangere dame mag zichzelf op haar mooist laten fotograferen in een sfeervolle prive omgeving in mijn ruime studio in Leiden.

Werkwijze

Na een eerste gesprek via de telefoon of mail laat ik je een pinterestboard aanmaken, zodat ik een beetje de stijl kan inzien die je graag wilt laten maken.
Voor aanvang van de reportage spreken we het bord nog een keer door en daarna gaan we aan de slag. Eerst wordt je opgemaakt door een ervaren MUA die je voorziet van mooie make-up en je haar doet. Daarna beginnen we in de studio met enkele makkelijke poses om je op je gemak te laten voelen; meestal in een jurk of ander kledingstuk. Daarna gaan we pas verder naar lingerie en wil je zelfs nog verder, dan is compleet naakt ook een mogelijkheid.

Benodigdheden

Meerdere spannende lingeriesetjes. Denk hierbij aan een mooie kanten slip en string met een bijpassende BH, maar denk ook aan body’s, jarretels, kousen  en niemendalletjes in verschillende kleuren!
Schoenen met hoge hakken en schoenen met open tenen zijn een must.
Accessoires zoals parelkettingen, armbanden,  oorbellen en sjaaltjes

En dan?

Na de shoot ga ik alle foto’s op mijn computer zetten en selecteer ik een grote hoeveelheid foto’s die ik ga nabewerken. Na een tweede selectieronde blijven er minimaal 25 foto’s over die ik je laat zien tijdens een personal sale ongeveer 2 weken na de shoot. Tijdens deze sale kun je de allermooiste uitzoeken en bepalen wat je met de foto’s wilt doen. Wil je ze graag in een mooi album hebben verwerkt, of heb je liever een mooie bewaardoos met de mooiste foto’s? Alles is mogelijk en wordt uitgebreid besproken tijdens de sale. Na afloop maak ik een offerte op van de gekozen producten en mail ik deze ter goedkeuring naar je toe. Wanneer je akkoord bent gegaan ga ik alles bestellen en heb je snel daarna een schitterend cadeau op je deurmat liggen!

Kijk ook eens op dit pinterest board als inspiratie (NIET MIJN EIGEN FOTO’S)