partner boudoirpartner boudoirstelletje boudoir reportageboudoir reportage stelletje

Partner Boudoir reportage| couple boudoir shoot

Wat is er nou sexier dan samen spannende, uitdagende, erotische foto’s laten maken? Durven jullie het samen als stelletje aan om een sensuele kant van jullie zelf te laten zien? Uitdagend, pikant, maar altijd netjes! Hoe ver jullie willen gaan ligt aan jullie zelf.

Werkwijze:

Via de mail of telefoon zal het eerst contact gelegd worden. In de weken tussen het vastleggen van de afspraak en de dag van de reportage vraag ik jullie een moodboard te maken om te zien welke foto’s jullie aanspreekt en hoe ver jullie denken te willen gaan tijdens de sessie. Ook vraag ik jullie enkele foto’s te mailen van jullie zelf en de lingeriesetjes die jullie mee willen nemen. ZO heb ik al een beetje inzicht in wat jullie verwachten en kan ik daar in mijn studio goed op inspelen.

Op de dag zelf komen jullie samen naar mijn studio, gaan we even samen zitten om het moodboard door te spreken en te beslissen wat we willen gaan doen; we bekijken de kleding en setjes die jullie hebben meegenomen en kiezen daar enkele uit die we gaan gebruiken die dag. De dame gaat dan in de make-up en laat zich heerlijk opmaken door een professionele MUA. Na ongeveer 1 tot anderhalf uur beginnen we de shoot met gemakkelijke kleding en langzaam aan zal de shoot pikanter worden met spannende poses.

Benodigdheden voor de vrouw:

Meerdere spannende lingeriesetjes. Denk hierbij aan een mooie kanten slip en string met een bijpassende BH, maar denk ook aan body’s, jarretels, kousen  en niemendalletjes in verschillende kleuren!
Twee mooie (sexy) jurken
Schoenen met hoge hakken en schoenen met open tenen zijn een must.
Accessoires zoals parelkettingen, armbanden,  oorbellen en sjaaltjes

Benodigdheden voor de man:

Denk aan een goed zittende (stuk gescheurde) spijkerbroek
Boxershort (wit/zwart of effen gekleurd)
Wit t-shirt
(witte of geblokte) blouse met knopen (geen drukke prints)
Net pak met bijpassende schoenen; eventueel met stropdas of strik

En dan?

Na de shoot ga ik alle foto’s op mijn computer zetten en selecteer ik een grote hoeveelheid foto’s die ik ga nabewerken. Na een tweede selectieronde blijven er minimaal 25 foto’s over die ik je laat zien tijdens een personal sale ongeveer 2 weken na de shoot. Tijdens deze sale kun je de allermooiste uitzoeken en bepalen wat je met de foto’s wilt doen. Wil je ze graag in een mooi album hebben verwerkt, of geef je je vriendin/ vrouw liever een mooie bewaardoos met de mooiste foto’s? Alles is mogelijk en wordt uitgebreid besproken tijdens de sale. Na afloop maak ik een offerte op van de gekozen producten en mail ik deze ter goedkeuring naar je toe. Wanneer je akkoord bent gegaan ga ik alles bestellen en heb je snel daarna een schitterend cadeau op je deurmat liggen!

Kijk maar eens naar dit pinterest board als inspiratie! (NIET MIJN EIGEN FOTO’S)