Een wel heel speciaal cadeau voor je aanstaande partner EN voor jezelf is een mooie, spannende foto van jezelf in je eigen (bruids)lingerie.

Je doet er alles aan om op je grote dag er mooi uit te zien; te stralen en de mooiste vrouw ter wereld te zijn. Je koopt een schitterende jurk en bijpassende mooie lingerie, maar waarom verstop je die vervolgens onder de jurk? Ook in je lingerie mag je stralen (s’avonds ;-))!
Wil je jezelf daarom een enorme boost geven voordat de grote dag daadwerkelijk aanbreekt en wil je van te voren zien dat je er stralend uit gaat zien die bijzondere dag, boek dan een bridal Boudoir reportage shoot en laat je vastleggen in je (bruids)lingerie!

De foto’s die je laat maken in je bruidslingerie en eventueel in je trouwjurk kun je laten verwerken in een schitterend album of een mooie fine art afdruk in een indrukwekkende lijst, dat je op de ochtend van jullie trouwen (stiekem) aan je aanstaande partner geeft als heerlijke teaser ….

“Dit heb ik vandaag aan onder mijn trouwjurk…..”

Werkwijze

Na een eerste gesprek via de telefoon of mail laat ik je een (privé) Pinterestboard aanmaken (hoe dit precies werk kan ik je uitleggen), zodat ik een beetje de stijl kan inzien die je graag wilt laten maken. Want er zijn vele verschillende stijlen mogelijk namelijk.

Voor aanvang van de reportage spreken we het bord nog een keer door en daarna gaan we aan de slag. Eerst wordt je opgemaakt door een ervaren MUA die je voorziet van mooie make-up en je haar doet. Daarna beginnen met enkele makkelijke poses om je op je gemak te laten voelen; meestal in je bruidslingerie met een mooie ochtendjas of bruids kimono er over aan. Daarna gaan we pas verder naar alleen de lingerie in combinatie met kousen en een sluier en wil je zelfs nog verder, dan is compleet naakt ook een zeker een mogelijkheid, maar absoluut geen must!

Omdat het kan voorkomen dat je je bruidslingerie nog niet hebt op de dag van de shoot, kun je bijvoorbeeld ook een leuk wit lingeriesetje of korset setje meenemen, dat niet direct je bruidslingerie is. Ook een ander gekleurd setje van jezelf kun je meenemen. Het hoeft natuurlijk niet persee je bruidslingerie zijn dat je meeneemt voor de fotoshoot.

Benodigdheden

  • Je bruidslingerie, dus je slip/ hipster en je corset of bh en een ochtendjas (veel bruidswinkels hebben er eentje met het woord BRIDE erop) of een eigen wit of ander gekleurd setje
  • Je jarretels en je kousen
  • Je trouwschoenen met hoge hakken
  • Bruidssieraden zoals parelkettingen, armbanden en oorbellen.
  • Extra details zoals een kousenband; je sluier (lang of kort) en eventueel al een klein bruidsboeket
Ik heb eventueel ook meerdere accessoires zoals een korte en lange sluier; mooie (nep bloemen) bruidsboeketten, trouwschoenen en zelfs witte kousen en een korset die gebruikt kunnen worden.

Na de shoot?

Na de shoot ga ik alle foto’s op mijn computer zetten en selecteer ik een grote hoeveelheid foto’s die ik ga nabewerken.
Na 2 tot 3 weken nodig ik je graag opnieuw uit voor het bekijken van alle nabewerkte foto’s. Tijdens deze sale kun je de allermooiste foto’s uitzoeken en bepalen wat je met de foto’s wilt doen. Wil je ze graag in een mooi album hebben verwerkt, of heb je liever een mooie bewaardoos met de mooiste foto’s of juist 1 spetterende foto die groot wordt afgedrukt in een mooie lijst? Alles is mogelijk en wordt uitgebreid besproken tijdens de sale.
Na afloop maak ik een offerte op van de gekozen producten en mail ik deze ter goedkeuring naar je toe. Wanneer je akkoord bent gegaan ga ik alles bestellen en heb je snel daarna een schitterend cadeau voor je aanstaande partner op je deurmat liggen!

Kijk ook eens op dit pinterest board als inspiratie (NIET MIJN EIGEN FOTO’S) of op deze portfolio pagina met dames die je reeds zijn voorgegaan.