Boudoir reportage Amsterdam

Boudoir reportage Amsterdam

Boudoir reportage Leiden

Boudoir reportage Leiden

Lingerie reportage Den Haag

Lingerie Reportage Leiden

stijlvolle boudoir reportage als cadeau voor jezelf laten maken

Een zware periode in je leven gehad? Een relatie die na jaren is geëindigd en waardoor jij je in zak en as voelt zitten en een boost nodig hebt om jezelf weer leuk en geliefd te voelen; vele (zwangerschaps) kilo’s kwijt geraakt waardoor je nu trots op jezelf bent? Er zijn zoveel redenen te bedenken waarom jij jezelf een schitterend cadeau mag geven. Een boudoir reportage als cadeau voor jezelf bij Sweet Boudoir is een heerlijk uitstapje voor jezelf met een ego boost en schitterende foto’s van jezelf na afloop.

Werkwijze

Na een eerste gesprek via de telefoon of mail laat ik je een pinterestboard aanmaken, zodat ik een beetje de stijl kan inzien die je graag wilt laten maken.
Voor aanvang van de reportage spreken we het bord nog een keer door en daarna gaan we aan de slag. Eerst wordt je opgemaakt door een ervaren MUA die je voorziet van mooie make-up en je haar doet. Daarna beginnen we in de studio met enkele makkelijke poses om je op je gemak te laten voelen; meestal in een jurkje of ander kledingstuk. Daarna gaan we pas verder naar lingerie en wil je zelfs nog verder, dan is compleet naakt ook een mogelijkheid.

Benodigdheden

Meerdere spannende lingeriesetjes. Denk hierbij aan een mooie kanten slip en string met een bijpassende BH, maar denk ook aan body’s, jarretels, kousen  en niemendalletjes in verschillende kleuren!
Schoenen met hoge hakken en schoenen met open tenen zijn een must.
Accessoires zoals parelkettingen, armbanden,  oorbellen en sjaaltjes.
Bekijk bijvoorbeeld deze borden eens ter inspiratie voor de gekozen style en de bijbehorende kledingstukken.

En dan?

Na de shoot ga ik alle foto’s op mijn computer zetten en selecteer ik een grote hoeveelheid foto’s die ik ga nabewerken. Na een tweede selectieronde blijven er minimaal 25 foto’s over die ik je laat zien tijdens een personal sale ongeveer 2 weken na de shoot. Tijdens deze sale kun je de allermooiste uitzoeken en bepalen wat je met de foto’s wilt doen. Wil je ze graag in een mooi album hebben verwerkt, of heb je liever een mooie bewaardoos met de mooiste foto’s? Alles is mogelijk en wordt uitgebreid besproken tijdens de sale. Na afloop maak ik een offerte op van de gekozen producten en mail ik deze ter goedkeuring naar je toe. Wanneer je akkoord bent gegaan ga ik alles bestellen en heb je snel daarna een schitterend cadeau op je deurmat liggen!

Kijk ook eens op dit pinterest board als inspiratie (NIET MIJN EIGEN FOTO’S)