Je hebt mooie foto’s van jezelf laten maken bij mij. Deze foto’s zijn voor jezelf of zijn bedoeld als een te gek cadeau voor je partner; voor zijn verjaardag, als huwelijks cadeau of om hem te bedanken. Maar nu is de grote vraag… Hoe wil je deze foto’s ontvangen, geven en vooral bewaren? Wil je graag een schitterend album in een mooie eigentijdse bewaardoos; wil je ze liever afgedrukt hebben in een passe partout en bewaren in een mooie glazen box, of ben je juist op zoek naar een stukje kunst aan de muur? Wil je een van de gemaakte foto’s op plexiglas, of juist op geborsteld aluminium? Zoveel mogelijkheden… Maar laat je daar niet door gek maken!

In Person Sale

Moeilijk hè om zoiets te bedenken en te kiezen, zeker wanneer je nog niet eens weet welke foto’s jouw favoriet zijn en hoe de shoot eigenlijk is verlopen…
Daarom vind ik het belangrijk om je te adviseren in je zoektocht; nu, maar zeker ook straks NA je boudoir reportage. Dit doe ik van te voren al een beetje door je een informatie email en prijslijst te sturen van de verschillende mogelijkheden, maar de begeleiding komt voornamelijk om de hoek kijken tijdens de In Person Sale (IPS). Ik nodig je namelijk 2 tot 3 weken na je reportage nogmaals uit in de studio om alle nabewerkte foto’s te komen bekijken aan de hand van een slideshow en een geweldig software programma waar je per foto je voorkeur voor kunt aangeven.
Na een eerste selectieronde gaan we de verschillende demoproducten er bij pakken en laat ik je zien wat de mogelijkheden zijn. Tuurlijk is het slim om van te voren al wel een beetje na te denken over wat je interessant vindt, maar de beslissing hoef je pas tijdens de IPS te nemen.

Waar je uiteindelijk ook voor kiest. Een ding is zeker: Je krijgt na afloop van je reportage een uniek en persoonlijk product in handen

Welke mogelijkheden zijn er allemaal?

Het meest gekozen product is een album met de mooiste foto’s uit de reportage. De afmeting van een album varieert van 15×15 voor een album dat vaak cadeau wordt gegeven aan de partner tot 20×20 en 25×25 dat vaak gekozen worden als cadeau voor de dames zelf.

Als covermateriaal kan gekozen worden uit linnen, leer en verschillende stoffen zoals suede.

daarnaast zijn er verschillende boxen te kiezen voor het netjes en stofvrij kunnen bewaren van de albums
Albums a la carte vanaf €679,-

Verschillende formaten bewaarboxen met display standaard voor afdrukken in passe partout of of verdikt karton

Wall art: een stukje persoonlijke kunst voor aan de (slaapkamer) muur