Alex-3 Male Boudoir Dudoir reportageMale Boudoir Dudoir reportage

Naast de dames zijn ook de heren meer dan welkom voor mijn lens voor een mooie Boudoir reportage van zichzelf.

Huh kan dat? Ja hoor ook van mannen zijn hele mooie sensuele en elegante foto’s te maken; al weet ik ook wel dat mannen hier raar tegenaan kijken en dit niet heel snel zullen doen.
Nu zullen de meeste mannen natuurlijk direct denken dat dit alleen bedoeld is voor de bodybuilder/ sportschooltypes, maar niets is minder waar! Het is geschikt voor iedere type man!

Verras je vriendin of vrouw eens met mooie foto’s van jezelf; zeker weten dat ze je met andere ogen gaat bekijken!

Werkwijze

Na een eerste gesprek via de telefoon of mail laat ik je een pinterestboard aanmaken, zodat ik een beetje de stijl kan inzien die je graag wilt laten maken.
Voor aanvang van de reportage spreken we het bord nog een keer door en daarna gaan we aan de slag. We beginnen altijd eerst met een stoere spijkerbroek en T-shirt aan serie. Lekker veilig en puur bedoeld om aan mij als vrouwelijke fotografe te wennen. Daarna gaat het t-shirt uit en doen we verschillende poses met een naakt bovenlichaam; zowel staand als zittend op een stoel of bank. Ook de spijkerbroek mag daarna uit voor enkele nette onderbroek shots. Durf je nog verder, dan poseer ik je geheel naakt voor mijn lens. Uiteraard in een nette en alle verhullende, maar sensueel geprikkelde pose.

Benodigdheden

Denk aan een goed zittende (stuk gescheurde) spijkerbroek
Boxershort (wit/zwart of effen gekleurd)
Wit t-shirt
(witte of geblokte) blouse met knopen (geen drukke prints)
Net pak met bijpassende schoenen; eventueel met stropdas of strik

En dan?

Na de shoot ga ik alle foto’s op mijn computer zetten en selecteer ik een grote hoeveelheid foto’s die ik ga nabewerken. Na een tweede selectieronde blijven er minimaal 25 foto’s over die ik je laat zien tijdens een personal sale ongeveer 2 weken na de shoot. Tijdens deze sale kun je de allermooiste uitzoeken en bepalen wat je met de foto’s wilt doen. Wil je ze graag in een mooi album hebben verwerkt, of geef je je vriendin/ vrouw liever een mooie bewaardoos met de mooiste foto’s? Alles is mogelijk en wordt uitgebreid besproken tijdens de sale. Na afloop maak ik een offerte op van de gekozen producten en mail ik deze ter goedkeuring naar je toe. Wanneer je akkoord bent gegaan ga ik alles bestellen en heb je snel daarna een schitterend cadeau op je deurmat liggen!

Kijk maar eens naar dit pinterest board als inspiratie! (NIET MIJN EIGEN FOTO’S)