bruidsboudoir reportage

bruidsboudoir reportage

bridal boudoir reportage

bridal boudoir fotoreportage in een kasteel

boudoir shoot Groningen

Bridal Boudoir reportage; Een cadeau voor je aanstaande man

Een wel heel speciaal cadeau voor je aanstaande man is een mooie spannende foto van jezelf in je eigen bruidslingerie. Je doet er alles aan om op je grote dag er mooi uit te zien; te stralen en de mooiste vrouw ter wereld te zijn. Je koopt een schitterende jurk en bijpassende schitterende lingerie, maar waarom verstop je die vervolgens onder de jurk? Ook in je lingerie mag je stralen! Wil je jezelf daarom een enorme boost geven voor je eigen de grote dag daadwerkelijk aanbreekt en wil je van te voren zien dat je er stralend uit gaat zien die bijzondere dag, boek dan een bridal Boudoir reportage en laat je vastleggen in je bruidslingerie!

De foto’s die je laat maken in je bruidslingerie en trouwjurk kun je laten verwerken in een schitterend album of een mooie fine art afdruk in een indrukwekkende lijst, dat je op de ochtend van jullie trouwen (stiekem) aan je aanstaande man geeft als heerlijke teaser ….

“Dit heb ik vandaag aan onder mijn trouwjurk…..”

Werkwijze

Na een eerste gesprek via de telefoon of mail laat ik je een (privé) interestboard aanmaken (hoe dit precies werk kan ik je uitleggen), zodat ik een beetje de stijl kan inzien die je graag wilt laten maken. Want er zijn vele verschillende stijlen mogelijk namelijk.
Voor aanvang van de reportage spreken we het bord nog een keer door en daarna gaan we aan de slag. Eerst wordt je opgemaakt door een ervaren MUA die je voorziet van mooie make-up en je haar doet. Daarna beginnen we in de studio met enkele makkelijke poses om je op je gemak te laten voelen; meestal in je bruidslingerie met een mooie badjas of ochtendjas erover aan. Daarna gaan we pas verder naar alleen de lingerie in combinatie met kousen en een sluier en wil je zelfs nog verder, dan is compleet naakt ook een mogelijkheid.

Benodigdheden

Je bruidslingerie, dus je slip/ hipster en je corset of bh en een ochtendjas (veel bruidswinkels hebben er eentje met het woord BRIDE erop)
Je jarretels en je kousen
Je trouwschoenen met hoge hakken
En uiteraard je bruidssieraden zoals parelkettingen, armbanden en oorbellen.
Extra details zoals een kousenband; je sluier (lang of kort) en eventueel als een klein bruidsboeket

Na de shoot?

Na de shoot ga ik alle foto’s op mijn computer zetten en selecteer ik een grote hoeveelheid foto’s die ik ga nabewerken. Na een tweede selectieronde blijven er minimaal 25 foto’s over die ik je laat zien tijdens een personal sale ongeveer 2 weken na de shoot. Tijdens deze sale kun je de allermooiste foto’s uitzoeken en bepalen wat je met de foto’s wilt doen. Wil je ze graag in een mooi album hebben verwerkt, of heb je liever een mooie bewaardoos met de mooiste foto’s of juist 1 spetterende foto die groot wordt afgedrukt in een mooie lijst? Alles is mogelijk en wordt uitgebreid besproken tijdens de sale. Na afloop maak ik een offerte op van de gekozen producten en mail ik deze ter goedkeuring naar je toe. Wanneer je akkoord bent gegaan ga ik alles bestellen en heb je snel daarna een schitterend cadeau voor je aanstaande man op je deurmat liggen!

Kijk ook eens op dit pinterest board als inspiratie (NIET MIJN EIGEN FOTO’S)

Opmerking: Enkel van de foto’s links en in de gallery zijn gemaakt tijdens een gestylde boudoir reportage. Ook deze styling wordt geboden, maar is geen vast onderdeel van de bridal boudoir reportage!

Menu