What to wear | Bridal boudoir reportage

Eindelijk weer eens tijd om een what to wear blogpost te schrijven. Deze keer gaat het over wat te dragen bij een Bridal of Bruids Boudoir reportage. 

Teaser voor de aanstaande man

Een bridal boudoir shoot/ Bruidsboudoir reportage is een reportage waarbij je schitterende foto’s laat maken van jezelf in (bruids)lingerie of je bruidsjurk als je die al hebt; in combinatie met je sluier en bruidssieraden. De gemaakte foto’s worden daarna vaak in de vorm van een boekje of als losse afdrukken in de ochtend op de dag van het huwelijk gegeven aan de aanstaande man als kleine ‘teaser’ voor het einde van de dag 😉 Zeker weten dat hij de hele dag met een big smile zal rondlopen!!

cadeau voor je aanstaande partner

Bruidslingerie

Indien het mogelijk is zou ik zeker aanraden om je bruidslingerie mee te nemen. Het is immers een super leuke teaser voor je man om te zeggen:

‘Dit heb ik onder mijn bruidsjurk aan…. tot vanavond ;-)’ …

Zeker wanneer niet jijzelf, maar bijvoorbeeld de fotograaf of een vriend de foto’s geeft en je aanstaande partner het in zijn eentje gaat uitpakken..

Heb je je bruidslingerie nog niet, want ik weet uit ervaring dat het doorpassen van de jurk ook pas enkele weken voor DE dag plaatsvindt, dan is dat uiteraard geen probleem. Een mooi wit of zwart sexy setje met kousen en jarretels is uiteraard altijd super geschikt voor een boudoir reportage!

Bruidslingerie bestaat vaak uit een slip of hipster, een mooie corset of een BH en witte kousen voor onder de jurk. In combinatie met je  bruidsschoenen hebben we een top outfit voor mooie foto’s!

bridal boudoir reportage

Accessoires

Accessoires zijn er eigenlijk in overvloed te bedenken! Denk bijvoorbeeld aan mooie bruidsschoenen; je sluier die kort of lang kan zijn, of juist de vintage birdcage kan zijn; aan de kousenband die traditioneel stoffen kan zijn, die van bloemen gemaakt kan zijn, of die zelf van mooie sieraden kan zijn gemaakt (binnenkort blog ik over enkele winkels met mooie bridal boudoir accessoires, waaronder een hele mooie ‘Gartier’ van parels..!)

Je eigen bruidsketting en oorbellen mogen uiteraard ook niet ontbreken tijdens de shoot.

bridal boudoir reportage bridal boudoir reportage

Helemaal enthousiast geworden en wil je graag zelf een bridal boudoir reportage laten maken?  Houd er dan rekening mee dat het handig is om minimaal 2 maanden voor je huwelijksdag de bridal boudoir reportage te boeken. Dit zodat er voldoende tijd is voor het nabewerken van de foto’s en het uitzoeken van de foto’s die je wilt geven. Zeker wanneer je een album wilt laten maken is er even tijd nodig.
Ga je al binnen 2 maanden trouwen en wil je toch nog een bridal boudoir boeken? Mail me dan zo snel mogelijk zodat we de mogelijkheden kunnen overleggen!

Menu