Door heel Nederland probeer ik gave locaties te spotten om een unieke shoot te kunnen verzorgen voor jou.
Hieronder plaats ik in ieder geval de locaties waarmee in momenteel contact heb.

Standaard heb ik als uitvalbasis een mooi hotel in Leiden met een barok stijl en een hotel in Sassenheim met een luxieuze uitstraling waar ik mooie kamers kan huren voor fotoreportages. Uiteraard geldt dit op basis van beschikbaarheid van de kamers, waardoor boekingen van een fotoshoot minimaal een maand voor de shootdatum dient plaats te vinden. Bij het boeken van deze locaties als je fotoshoot locatie geldt GEEN extra toeslag op de shootingfee (tenzij anders aangegeven wordt).

Hotel Sassenheim (+€ 0,–)

Hotel Leiden (+€0,–)

Hotel Hendrik Ido Ambacht (+€345,-)

Deze locatie hebben we gedurende een dagdeel van 4 uur volledig tot onze beschikking (2 suites + een mooie bar/restaurant) waarin geshoot kan worden. Hier kunnen we vele kanten mee op!

Kasteel in Wassenaar (+€500,–)

Ook deze locatie hebben we voor een dagdeel van 4 uur geheel tot onze beschikking tijdens de fotoshoot. Dit betekend dat we alle zalen en kamers + de buitenruimte kunnen gebruiken voor onze fotoshoot, wat ons een zeer diverse fotoshoot oplevert. Deze locatie heeft 6 kamers met verschillende stijlen en opties…..

Industriele locatie Haarlem (+ €150,- voor 4 uur)

Deze locatie kan voor 4 of 8 uur gehuurd worden. Het is een mega grote locatie met -zoals je ziet – meerdere verschillende hoekjes, waardoor je veel kanten op kunt.. I love it!

Industriele locatie Rijswijk (+ €185,- voor 4 uur)

Ik ben nog in gesprek met meerdere hotels en locaties en hoop zo spoedig mogelijk meer aan deze pagina toe te kunnen voegen.