fabulous verjaardags fotoreportage in de buitenlucht met ballonnen

Fabulous 30 40 50 verjaardagsfotoshoot; een waardig afscheid van je jeugd

birthday minisessie

De zo gehete Faboulous 30 40 50 verjaardagsfotoshoot (fabulous 40 Birthday Photoshoot) is een opkomend fenomeen in Nederland en is komen overwaaien uit Amerika. Het is een zeer leuke shoot om te mogen verzorgen naast de al reeds bestaande Birthdaycall mini.
Tijdens deze fotoshoot neemt een dame afscheid van haar jeugd op een misschien iets wat spottende manier, aangezien ze in het volledig zwart gefotografeerd wordt, of juist een vrolijke en met een vleugje kinderlijk plezier, wanneer gekozen wordt voor een kleurrijke jurk en ballonnen.

Een mooie zwarte elegante, pompeuze jurk en zwarte ballonnen, al dan niet in combinatie met cijfers die de aankomende leeftijd verklappen en de jarige job zijn de hoofdrolspelers in deze leuke fotoshoot. Ook een kleine taart kan eventueel toegevoegd worden om meer variatie in de beelden te kunnen krijgen, net als biologisch afbreekbare glitters voor de feestelijke sfeer.

Vaak wordt de shoot in de buitenlucht gehouden, maar eventueel is binnen ook een optie.

Op Pinterest heb ik alvast wat inspiratie foto’s verzameld om te kunnen pinnen voor je eigen inspiratiebord. Wat tof gaat het zeker worden!

De prijs voor deze shoot is €299,-
* incl. 3 digitale bestanden voor het maken van je uitnodiging
* incl. 6 zwarte en 6 rode of gouden ballonnen met helium gevuld
* cijferballonnen voor de leeftijd in zwart, rood of goud
* flesje bubbels voor de champagne foto’s
* excl. reiskosten naar locatie buiten de bollenstreek

Binnenlocatie en visagie zijn tegen een meerprijs bij te boeken.
Meer eindproducten zoals een album of mooie wanddecoratie zijn tijdens de In Person Sale bij te bestellen

Enkele tips voor het organiseren van deze shoot (en de voorpret voor jezelf alvast iets vergroten)

  • Kies van tevoren een kleurenschema. Ga je voor zwart, of toch liever voor een kleurrijke jurk? Een zwarte roze jurk heb ik beschikbaar; voor een andere kleur zullen we moeten shoppen). Zo kun je ook de rest van de accessoires zoals de ballonnen en eventueel de taart op elkaar afstemmen.
  • Kijk welk budget je hebt voor de shoot. Wil je graag van te voren mooi opgemaakt worden door een visagiste, dan is dat mogelijk, maar komen er dus wel extra kosten bij. Ditzelfde geldt voor wanneer je kiest voor het afhuren van een binnenlocatie.
  • Begin minimaal 2 maanden van te voren met de planning, want de fotografe moet natuurlijk wel tijd hebben en ook de taartenbakster moet tijd hebben voor de cake en de ballonnen met helium moeten op de dag zelf pas opgehaald kunnen worden, anders zijn ze al leeg voor de reportage is begonnen.
  • En de belangrijkste tip: Verzamel je meest favoriete foto’s van internet. Bekijk deze eens een keer goed en analyseer waarom deze je juist aanspreken. Is dat de pose, of juist de kleding of de locatie. Door hier even bewust bij stil te staan en eventueel te bespreken met de fotografe kun je zorgen voor de mooiste foto’s voor je verjaardagsuitnodiging!
  • Maak eventueel een lijst van dingen of momenten die je ook graag wilt hebben. Wil je bijvoorbeeld en toast met vrienden of partner; een cake smash, of juist ook enkele foto’s in die mooie jurk die niet direct ‘verjaardag’ gerelateerd zijn..

Naast bovenstaande zwarte jurk heb ik ook twee mooie roze jurken die het zeker goed zal doen tijdens de Fabulous birthday shoot!

, , , , , , , , ,

Related Posts