De zo gehete Faboulous 30 40 50 verjaardagsfotoshoot is een opkomend fenomeen in Nederland en is komen overwaaien uit Amerika. Het is een zeer leuke shoot om te mogen verzorgen naast de al reeds bestaande Birthdaycall mini.
Tijdens deze fotoshoot neemt een dame afscheid van haar jeugd op een misschien ietswat spottende manier, aangezien ze in het volledig zwart gefotografeerd wordt. Een mooie zwarte elegante, pompeuze jurk en zwarte ballonnen, al dan niet in combinatie met cijfers die de aankomende leeftijd verklappen en de jarige job zijn de hoofdrolspelers in deze fotoshoot. Ook een kleine taart kan eventueel toegevoegd worden om meer variatie in de beelden te kunnen krijgen.
Vaak wordt de shoot in de buitenlucht gehouden, maar eventueel is binnen ook een optie.

Op Pinterest heb ik alvast wat inspiratie foto’s verzameld om te kunnen pinnen voor je eigen inspiratiebord. Binnenkort zal ik hier in deze blog ook enkele foto’s posten van de fabulous 30 shoot die ik recentelijk gemaakt heb.

De prijs voor deze shoot is €599,-
* incl. 15 digitale bestanden
* incl. 15 zwarte ballonnen met helium gevuld
* cijferballonnen voor de leeftijd in zwart of een andere kleur
* excl. reiskosten naar locatie

Binnenlocatie en visagie zijn tegen een meerprijs bij te boeken.


De jurken en verschillende korsetten die gebruikt kunnen worden voor deze shoot zijn reeds in mijn bezit en eerder gebruikt voor andere type shoots.