In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om er in de natuur op uit te trekken en foto’s te maken van de landschappen waar ik in wandel, of van de dieren en planten die ik hier in tegenkom. Zo nu en dan krijg ik dan ook wel de opmerking dat het leuk zou zijn als men mijn werk voor aan de muur zou kunnen kopen… en laat ik van dat laatste een tijdje terug eens echt werk hebben gemaakt.
Ik ben een leuke samenwerking aangegaan met Werk aan de muur (je weet wel… dat super leuke bedrijf dat ook veel wordt gebruikt door huisstylisten in Woonprogramma’s zoals ‘VT wonen’ en ‘Weer verliefd op je huis’) om mijn werken te kunnen verkopen.

Hieronder vind je een weergave van een verzameling van mijn werken. Door op 1 van de werken te klikken kom je in de daadwerkelijke shop en kun je voor verschillende materialen kiezen zoals canvas, aluminium of dibond en kun je kiezen voor hele grote en kleinere maten werk.

Ben je op zoek naar een specifiek beeld voor in jullie huis of slaapkamer; laat me dat dan ook zeker even weten en ik zal in mijn mega collectie kijken of ik het werk al eens heb gemaakt, of ga specifiek voor jullie op pad om dat werk te maken!

Ik ben benieuwd welk werk dat nu al te vinden is in de shop jullie favoriet is….

[wadm_album albumid=”18792″] [wadm_album albumid=”1298″]