Het laten maken van een Boudoir reportage is een investering; Een investering in een geweldig cadeau voor jezelf wel te verstaan.

Je bent op mijn website terecht gekomen met een reden. Je wilt graag weten wat een boudoir reportage voor jou kan betekenen; hoe het jou een boost kan geven en hoe het jou een andere kijk op jezelf kan geven, want geloof me…. Dat gaat het zeker zijn!

Een boudoir reportage is een beleving; eentje waarbij je heerlijk in de watten wordt gelegd; wordt opgemaakt door een professionele MUA en op een mooie en spannende manier wordt gefotografeerd door mij. Dit alles gebeurt in mijn eigen privé studio; bij jou thuis in je eigen veilige omgeving of in een mooie hotelkamer. Het is een beleving die elke cent meer dan waard is! Dat garandeer ik je!

Hotelsuite QUEEN and KING shoot
€499,-
 • Een mooie fotoshoot op een hotelkamer in de omgeving van Leiden/ Wassenaar/ Amsterdam.
 • Door mijn samenwerking met meerdere locaties (foto's volgen binnenkort) in mijn eigen omgeving kan ik te gekke shoots aanbieden op unieke plekken in Nederland. De shoot zal van te voren besproken worden, waarbij ik uitgebreid advies ga geven over de mee te brengen kleding en lingerie.
 • incl:
 • * Intake gesprek
 • * Informatie email
 • * Huur locatie
 • * Haar + visagie
 • * Shoot
 • * In Person Sale
 • Let op. Deze prijs is wel excl. reiskosten voor mij en de visagiste indien de locatie meer dan 20 km van Voorhout is. Reiskosten worden naderhand doorberekend a 0,39c/km Dit geldt dus niet voor de hotels waar ik mee samenwerk, maar bijvoorbeeld wel voor een locatie bij jou in de buurt.
Hotelshoot Popstar
€????
 • Wil jij jezelf een weekend even helemaal in de watten leggen?
 • Boek dan deze te gekke pampering treatment voor jezelf inclusief den mooie fotoshoot op een hotelkamer in de omgeving van Leiden/ Wassenaar/ Amsterdam + een overnachting met ontbijt in die gave hotelkamer!
 • Door mijn samenwerking met meerdere locaties (foto's volgen binnenkort) in mijn eigen omgeving kan ik te gekke shoots aanbieden op unieke plekken in Nederland. De shoot zal van te voren besproken worden, waarbij ik uitgebreid advies ga geven over de mee te brengen kleding en lingerie.
 • De prijs is incl:
 • * Intake gesprek
 • * Informatie email
 • * Huur locatie
 • * Haar + visagie op locatie
 • * Shoot
 • * In Person Sale

Lees hier uitgebreider wat bij de verschillende shootstijlen en de shootingfee inbegrepen is.

Bekijk en zoek via deze link de verschillende locatie mogelijkheden.
Bij sommige locaties staat een + bedrag genoemd. Dit omdat de huur van deze locatie duurder is.