Wist je dat je bij SweetBoudoir Photography ook terecht kunt voor je eigen zwangerschapsreportage in boudoir stijl? Een zwangerschap is een heel speciaal moment in jullie leven en verdient het om op een mooie en bijzondere manier te worden vastgelegd. Het vrouwelijke lichaam verandert tijdens de zwangerschap, maar blijft een schitterend onderwerp om te fotograferen. Waarom dan niet een mooie zwangerschapsreportage in lingerie?

In de zomer van 2020 mocht ik deze bijzondere zwangerschapsreportage in boudoir stijl maken in Hotel van Oranje in Noordwijk. Hier is dus een hotelkamer voor de shoot geboekt, maar uiteraard is het ook mogelijk om deze mooie shoot in je eigen slaapkamer of woonkamer te doen. Heerlijk in je eigen vertrouwde omgeving, of in mijn slaapkamerstudio in Oegstgeest.
Omdat het de dag van de shoot heerlijk weer was besloten we de balkondeuren open te zetten en gebruik te maken van de wind en de mooie vitrage die het hotel rijk is… Vitrage kan namelijk heerlijk dienen als softbox.

Voor deze type shoot is het handig om minimaal 2 lingeriesetjes en 1 of 2 bodies mee te nemen die je nog goed passen. In de studio heb ik ook altijd wel enkele bodies liggen en kanten blouses die gebruikt mogen worden.

Lijkt het je ook gaaf om een mooie zwangerschapsreportage in boudoir stijl van jezelf te laten maken? Neem dan snel contact met me op, want door de maanden februari en maart zijn al nagenoeg volgeboekt.
mail me op info@sweetboudoir.nl of bel me tijdens kantooruren op 0653761082

Menu