Zwangerschapsreportage in boudoir stijl

Zwangerschapsreportage in boudoir stijl in een hotelkamer

Wist je dat je bij SweetBoudoir Photography ook terecht kunt voor je eigen zwangerschapsreportage in boudoir stijl? Een zwangerschap is een heel speciaal moment in jullie leven en verdient het om op een mooie en bijzondere manier te worden vastgelegd. Het vrouwelijke lichaam verandert tijdens de zwangerschap, maar blijft een schitterend onderwerp om te fotograferen. Waarom dan niet een mooie zwangerschapsreportage in lingerie o bedekkend naakt op een nette manier?

In de zomer van 2020 mocht ik deze bijzondere zwangerschapsreportage in boudoir stijl maken in Hotel van Oranje te Noordwijk. Hier is dus een hotelkamer voor de shoot geboekt, maar uiteraard is het ook mogelijk om deze mooie shoot in je eigen slaapkamer of woonkamer te doen. Heerlijk in je eigen vertrouwde omgeving dus, of in mijn fotostudio in Oegstgeest.
Omdat het de dag van de shoot heerlijk weer was besloten we de balkondeuren open te zetten en gebruik te maken van de wind en de mooie vitrage die het hotel rijk is… Vitrage kan namelijk ook dienen als softbox tijdens de fotoreportage.

Voor deze type shoot is het handig om minimaal 2 lingeriesetjes en 1 of 2 bodies mee te nemen die je nog goed passen. In de studio heb ik ook altijd wel enkele bodies liggen en kanten blouses die gebruikt mogen worden.

ben je geïnspireerd geraakt door deze foto’s en zou je zelf ook graag een shoot willen boeken? Neem dan snel contact met me op, want ik ben standaard 2 maanden vooruit al volgeboekt! Ik fotografeer op donderdagen en vrijdagen en 1x per maand op de zaterdag. Voor zwangerschapsreportages raad ik aan om tussen week 28 en week 36 van je zwangerschaps de reportage te boeken. Dit met het oog op vroeggeboorte en het indalen van de kleine in de laatste weken voor de geboorte.
Je kunt me bereiken op email: info@sweetboudoir.nl | via telefoonnummer 0653761082 (tijdens kantooruren beantwoord ik appjes en mailtjes) of via het contactformulier op de website | instagram | VIP facebookgroep |

, , , , ,

Related Posts