zwangerschapsreportage met engelen vleugels

Zwangerschapsreportage in boudoir stijl

Met een zwangerschapsreportage in boudoir stijl wil ik graag de mooie zwangere vormen van het vrouwelijk lichaam op een zeer nette en sprekende manier weergeven. En dit kan prima in kleding en lingerie of met mooie kleden…

Toch kies ik er altijd voor om de shoot – als het weer dit toelaat – buiten en in kleding te beginnen. Dit om het ijs een beetje te breken en de dames voorzichtig aan mij te laten wennen voor we (nouja… ze) uit de kleren gaan. De herfst had ondertussen al zijn intrede gedaan, maar het was gelukkig nog niet te koud om even naar buiten te gaan voor deze shoot.

Ook kleden en kanten vesten (lang en kort) doen het altijd erg goed tijdens een zwangerschapsreportage. Kleden kun je op veel verschillende manieren gebruiken (daar zal ik de volgende keer wat meer voorbeelden van bloggen) en accenturen het vrouwelijk lichaam altijd erg mooi

De vleugels uit deze shoot staan – samen met nog een grijs paar – klaar in de studio om gebruikt te worden… Want kijk toch eens hoe gaaf het is met deze vleugels een zwangerschapsfoto te maken!!

ben je geïnspireerd geraakt door deze foto’s en zou je zelf ook graag een shoot willen boeken? Neem dan snel contact met me op, want ik ben standaard 2 maanden vooruit al volgeboekt! Ik fotografeer op donderdagen en vrijdagen en 1x per maand op de zaterdag.
Je kunt me bereiken op email: info@sweetboudoir.nl | via telefoonnummer 0653761082 (tijdens kantooruren beantwoord ik appjes en mailtjes) of via het contactformulier op de website | instagram | VIP facebookgroep |

, , , , , , , , , ,

Related Posts