Zwangerschapsreportage Boudoir style

Een zwangerschapsreportage Boudoir stijl?? Echt?? kan dat?? Maar daar heb ik toch helemaal niet het figuur voor als ik zwanger ben?? Opmerkingen die ik vaak heb gekregen toen ik enkele jaren geleden begon met de Pretty You serie op www.piktureframe.nl. TOT het moment dat de dames de foto’s zagen en stuk voor stuk enthousiast raakten over deze reportage serie. Hedendaags is het een vast onderdeel van PiktureFrame Photography en SweetBoudoir geworden.

Bij de Zwangerschapsreportage Boudoir style wil ik juist de puurheid en schoonheid van de zwangerschap en de zwangere dame op een mooie artistiek en eenvoudige manier vastleggen. Zwangere dames hebben van nature dan een schitterende ‘glow’ om zich heen en die wil ik graag vastleggen. Gelukkig kiezen steeds meer zwangere dames voor deze reportage vorm en kan ik er nu heerlijk over bloggen 😉 Bij deze reportage vorm draait het vooral om de zwangere dame een goed gevoel geven, zichzelf mooi te laten voelen en haar te laten genieten van haar zwangerschap in mooie lingerie setjes; een mooie body of een kanten blouse die open over de zwangere buik valt.

Pretty You Zwangerschapsreportage

Zo koos oa Lucia dit jaar voor de Pretty You reportage en nam ze haar man mee om ook op enkele foto’s te komen staan.

Als eerste ging ze lekker in de mak-up (ja ook dat is inbegrepen bij deze reportage!!) en kreeg ze mooie krullen in haar haar gezet. In het begin merkte ik wel dat ze iets terughoudend en gespannen was, maar door haar complimenten te geven samen met haar man ontspande ze gelukkig toch steeds een beetje meer. Helemaal toen ze hakken ging dragen begon ze zich een mooie diva te voelen en begon dat uit te stralen. Heerlijk om te zien hoe dames een transformatie ondergaan tijdens een Boudoir reportage.

zwangerschapsreportage in boudoir stijl zwangerschapsreportage in boudoir stijl zwangerschapsreportage in boudoir stijl

 

SaveSave

SaveSave

Menu