Gisteren was het weer tijd voor een This OR That vraag op mijn Facebook pagina. En de resultaten waren weer overduidelijk: De meerderheid van de dames koos voor pumps ipv knie hoge laarzen :-S

Iedereen die mij al wel een beetje kent, weet dat ik juist gek ben op “anders dan anders”. Zo dus ook op het gebied van boudoir fotografie. Tuurlijk staat bij mij voorop dat de vrouw zich op haar gemak en vooral ook zichzelf voelt tijdens een reportage bij mij is de studio, maar toch probeer ik jou wel een klein stukje uit je comfortzone te trekken; net even over een drempel halen om bepaalde remmingen los te laten. Om net een tikkeltje spannendere foto’s te krijgen dan de ‘standaard’ boudoir foto’s.

Knie hoge laarzen tijdens je reportage

Ik weet dat veel dames ‘braaf’ zijn, maar toch graag zo nu en even iets willen doen dat spannend, maar toch ook leuk is; je een boost in je zelfvertrouwen krijgt en je flirterig kunt gedragen. Het is nu immers weer lente! Tijd om naar buiten te gaan en te genieten van het leven.
Maar probeer dat gevoel ook eens te krijgen door bijvoorbeeld knie hoge laarzen mee te nemen naar je reportage! Je vindt hier alvast een paar mooie voorbeelden van boudoir foto’s met knie hoge laarzen. Heb je ze niet in de kast liggen? Tijd dus om te shoppen. Zalando heeft meer dan genoeg in de webshop staan van laklaarzen tot suède laarzen en van stiletto hakken tot boots. Keuze genoeg.

What to wear Wednesday | knie hoge laarzen of pumps Een van mijn favoriete voorbeeld foto’s van een (iets gewaagde) boudoir foto is toch wel deze!

Selfie?

Toegegeven… ik heb ze zelf ook in de kast staan en draag ze eigenlijk veel te weinig.. Wie draagt samen met mij deze week knie hoge laarzen en post een selfie op FB?

Menu