What to wear Wednesday | Elegant en Glamour style

Het is weer tijd voor een #what to wear Wednesday blogpost, met deze keer de kleding; make up en accessoires die gebruikt kan worden tijdens een Elegant of Glamour style reportage in de studio.

Make up

De make up mag hier iets meer aangedikt zijn, maar moet wel stijlvol blijven. Het moet wel bij je passen en niet te overdreven zijn, zoals een hele sterke smokey eye; dat is teveel van het goede bij deze stijl.

Kleding

Qua kleding moet je naar mijn mening dan ook vooral denken aan een mooie goed zittende jurk die net even iets meer van je decolleté laat zien dan een alledaagse jurk die je tijdens het werk aan hebt. Met mooie bijpassende pumps en enkele sierraden zoals een mooie (gouden) ketting of een lange parelketting en armband is deze stijl eigenlijk al helemaal af. Een mooie blazer zonder iets er onder aan; een lak leren rok met witte (open) blouse… you name it… Ook een mooie goed sluitende corset op een een leren broek of rok valt naar mijn idee onder deze stijl.

Elegant outfit boudoir reportage

Bij deze (elegante) stijl gaat het vooral om gracieus zijn en het vrouwelijk schoon laten zien dat je bezit, zonder dat het overdreven of te sexy is.

Bekijk vooral dit moodboad eens met voorbeelden van kleding die gebruikt kan worden tijdens de Elegante boudoir reportage.

Accessoires

Ook verschillende accessoires kun je gebruiken bij een Elegante boudoir reportage. Denk bijvoorbeeld aan gouden en zilveren kettingen, armbanden, een grote zonnebril; grote bijpassende oorbellen en eventueel een mooie clutch. Vergeet ook zeker je hakken niet om mee te nemen en te gebruiken tijdens een reportage!

SaveSave

Menu