In deze blog; de What to Wear – Body Bodysuit of teddy laat ik zien dat een bodysuit toch echt wel een must have is om mee te nemen naar je eigen boudoir reportage. Ze zijn er in vele, vele verschillende uitvoeringen, materialen en sexy uitstraling, maar bovenal zijn ze ideaal voor dames die curvy zijn, of een tikkeltje onzeker zijn over hun eigen lichaam.
Je schamen voor jezelf en je lichaam moet je absoluut nooit doen. Je bent mooi zoals je bent. Je hebt misschien wel één of meerdere kindjes ter wereld gebracht of, net als ik, al meerdere ziektes overwonnen. Tuurlijk heeft dat zijn (emotionele en lichamelijk) sporen en littekens nagelaten, maar die sporen zijn wel datgene wat jou uniek maakt. Vergeet dat vooral niet!!

Een Body; Bodysuit (ook wel romper genaamd) en een teddy

Body, Bodysuit, romper, playsuit en teddy zijn min of meer verschillende namen voor min of meer hetzelfde lingerie/kledingstuk. Het ene lingeriemerk zal het een teddy noemen, terwijl een ander merk een soortgelijk ontworpen lingeriestuk een body of bodysuit noemt. Kleine verschillen tussen deze lingeriestukken zou je kunnen vinden in de pasvorm. Zo wordt een teddy vooral gezien als losjes zittend, terwijl een body of bodysuit een veel strakke pasvorm heeft en vaak ook hoger uitgesneden is.

Een (sexy) bodysuit is dan ook een ideaal kledingstuk om je in te kunnen ‘verschuilen’ maar je tegelijkertijd nog altijd super sexy vinden! Omdat ze uit zoveel verschillende materialen, kleuren en uitstraling bestaan zijn ze eigenlijk geschikt voor iedereen om te gebruiken! Of je nu een curvy model bent, of een maatje 36, een bodysuit is ook geschikt voor jou!

Ga eens lekker een avondje speuren op Pinterst, Instagram en internet en je zult echt heel veel shops tegenkomen waar je de meest waanzinnige bodysuits kunt vinden! Zelfs op Aliexpress en Etsy kom je veel shops tegen, maar hier moet je toch altijd een beetje mee uitkijken is mijn ervaring. Zeker de maten of Aliexpress zijn erg misleidend heb ik gemerkt en moet je toch vaak wel 1 a 2 maten groter bestellen. Aan de andere kant kun je je er met die prijzen ook geen buil aan vallen; zo spotgoedkoop is het.

Nederlandse (web)shops

Deze shops hebben zeker weten mooie body’s met een goede pasvorm en bekende maten!
* Sapph (en laat deze shop nu ook nog eens sale hebben!!!)
* Zalando heeft ook een groot assortiment body’s te koop.
* Hunkemoller moet je natuurlijk ook niet vergeten!!
* Wehkamp heeft verschillende merken te koop zoals ook de merken van Hunkemoller.
* Lascane heeft de meer sexy type bodysuits te koop… erg mooi!!
* Bonprix heeft ook de iets meer sexy body’s te koop.

Internationale webshops

Maar daarnaast zijn er ook een paar internationale shops die zeker de moeite waard zijn om even te bekijken.

HoneyBirdette is een geweldig mooi handgemaakt merk voor bodysuits, maar zeker ook voor geweldige setjes! Let er echter wel op dat de prijzen op de website weergegeven worden in Britse Ponden. Ze verstuurt echter wel naar Nederland, maar je hebt kans op extra toeslag bij de grens. Vraag dus altijd of ze de opmerking “gift” op het pakket willen zetten zodat je invoerrechten niet mega hoog zijn.

Victoria Secret is natuurlijk een merk dat je niet mag vergeten!! En waarvan iedere vrouw toch eigenlijk wel een lingeriestuk van in de kast hoort te hebben liggen toch?

Wil je super super sexy gaan (en heb je het lichaam er voor) dan is dit merk (Couture de Nuit Lingerie) misschien wel wat voor jou..

sexy bodysuit voor boudoir reportage

Deze dames hebben allen een mooie body meegenomen voor hun eigen reportage. En zeg nu zelf.. gaaf toch?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu