What to wear Wednesday | Simple boudoir style

Het is weer tijd voor een #what to wear Wednesday blogpost, met deze keer de kleding; make up en accessoires die gebruikt kan worden tijdens een simpele boudoir stijl reportage in de studio of bij jou thuis!

Make up

De make up kun je lekker basic en simpel houden en hoeft zeker niet over de top te zijn. Mascara, oogschaduw en leuke lippenstift zijn prima. Je haar een beetje opgestoken/omhoog gezet, of in de kreukels… prima!

Kleding

Denk qua kleding bijvoorbeeld aan een lingerie setje plus een oversized sweater en dikke kniehoge sokken in meerdere zittende poses op bed of in een vensterbank (met een kop koffie in je handen); een babydoll of een grappige oncy pyjama. Ook een nachtjapon en een leuke (zwarte) of een korte off shoulder jurkje is super leuk om te gebruiken voor de sessie.

Je laat tijdens deze stijl zeker wel een stukje huid (je benen en deel van je billen of een blote schouder) zien, maar niet overdreven veel. Toch is het teasend en sexy of een klein beetje bloot te zien en kan het prikkelen in de verbeelding.

outfit voor simpel boudoir stijl reportage

verschillende stijlen boudoir reportage

Bekijk vooral dit moodboad eens met voorbeelden van kleding die gebruikt kan worden tijdens de simpel boudoir reportage.

Accessoires

Ook verschillende accessoires kun je gebruiken bij een simpele boudoir reportage. Denk bijvoorbeeld aan een lekker chunky kleed die je om je heen kunt draperen, of waar je lekker op kunt liggen op de grond of op bed. Sierraden zoals ringen en lange parelkettingen doen het ook altijd goed bij een boudoir reportage. Maar denk ook eens aan een leuke hoed. Daar kun je ook veel leuke dingen mee doen, zoals voor je borsten houden, of slinks overheen of onder vandaan kijken.  Vergeet ook zeker je hakken niet om mee te nemen en te gebruiken tijdens een reportage!

Menu