What to wear Wednesday | Male Boudoir | Dudoir fotografie

Gisteren vroeg ik aan de voornamelijk vrouwelijke volgers van mijn SweetBoudoir Photography Facebook pagina wat zij liever zagen wanneer hun partner een boudoir reportage van zichzelf liet maken… en ik moet toegeven… de reacties verbaasde me eigenlijk wel een beetje… 

Daar waar de meeste dames liever voor lingerie en bedekkende kleding gaan voor zichzelf; zien ze hun partner liever stijlvol naakt op de foto staan. Dus mannen. Er is werk aan de winkel voor jullie! Hup die sportschool in en kweken die spieren, biceps en triceps!

Pak, stropdas, blouse en sexy zijn

Toch is nog hoop hoor Mannen! Zolang je maar een mooi pak, een stropdas en een blouse meeneemt naar de reportage. Een mooie stijlvolle foto in pak is natuurlijk nooit erg om te laten maken. En zeker weten dat ook die foto mooi gevonden wordt door je partner. Maar ook op speelse manier, zoals een open blouse, losse stropdas en casual pose, zijn er mooie foto’s te maken.

Male boudoir fotoreportage

Jeans, t shirt en hoodie

Shirt (half) uit, jeans losjes op je heupen, handen in de zak, een hoodie; dan zijn zo een paar poses die me te binnen schieten om te maken tijdens een dudoir reportage.  Net als bij vrouwen geldt dat je echt geen maatje 34/36 hoeft te hebben voor een boudoir reportage; geldt dat bij mannen net zo goed!
Je hoeft echt geen bodybuilder/ sportschool type te zijn om mooie foto’s van jezelf te laten maken.

Kijk vooral eens rond op google (en ja er zijn ook genoeg ‘vreemde’ foto’s te vinden hoor) en verzamel eens foto’s die jij mooi vindt om van jezelf te laten maken…Kijk er eens een paar keer naar de komende weken en boek een dudoir reportage om je vriendin of vrouw eens leuk te verrassen!

Hier vind je alvast een kleine moodboard.

Male boudoir shoot Male boudoir shoot

Menu