wat heeft de Top 1000 (2019) van Q music met mij te maken?

De top 1000 van Q music heeft dit jaar best wel veel bij mij losgemaakt.. Het insturen van mijn 40 favoriete liedjes bleek toch niet zo onschuldig als dat ik initieel op een donderdagavond dacht..

Als eerste werd ik in het begin van de muziekweek al gebeld door Joep Roelofsen om mijn motivering voor mijn stem op Photograph van Nickelback te geven. Hij vroeg me of het commercieel bedoeld was om op dit liedje te stemmen, of dat het echt een achterliggende reden had.
Eerlijk is eerlijk… ik vind het gewoon een goed nummer 🙂
Ja echt!
Ik vertelde hem dat het me vooral ging om het verhaal achter dit liedje; een foto is een herinnering aan een vervlogen tijd (soms met dierbare mensen die er als je de foto terug kijkt, helaas niet meer zijn). De foto neemt je elke keer weer terug naar die periode en naar het gevoel wat je voor die mensen voelt..

En dat is dus precies de boodschap die ik al mijn klanten mee wil geven!
Laat professionele foto’s maken op die momenten, waarvan je weet dat ze later een enorm dierbaar bezit zullen worden van jou en van je kinderen en kleinkinderen…

Dit facebook berichtje schreef ik er die dag dan ook over…

Het delen van mijn droom met de radioluisterend Nederland

Toch is het Qmusic verhaal dan nog niet klaar… Want het grootste ding komt namelijk nog!
Twee dagen later werd ik weer gebeld; maar dit keer om mijn motivatie voor mijn stem op Thunder van Imagine Dragons te geven… en dit liedje heeft zeker wel een bepaalde betekenis voor me. Het verhaal achter het liedje is namelijk dat de zanger zich een buitenbeentje voelde toen hij jonger was en nu als zanger mensen die hem in eerste instantie uitlachten om zijn dromen het nakijken geeft.
Uit het liedje haal ik dan ook vooral de kracht dat je dromen mag hebben; en dat je ze mag uitspreken en dat je ook zeker wel je best mag doen om die droom uit te laten komen… En soms je dromen moet najagen; ongeacht wat anderen tegen je zeggen als goed bedoeld advies..

Dat ik mijn droom dus ook mocht uitspreken en mocht vertellen over SweetBoudoir Photography en de motivatie voor deze tak van fotografie op de Nederlandse radio vond ik dan ook super geweldig en heeft me de kracht te gegeven om deze blog te schrijven en om mijn droom de wereld in te helpen en wie weet lukt het me om met jullie hulp mijn droom waar te maken!!

Eerste belde Wim van Helden me met de mededeling dat we mijn motivering zouden gaan opnemen voor de nachtuitzending van hem, want ja… ik zou volgens hem nou niet echt zitten te wachten op een telefoontje van hem tussen 2 en 3 ’s nachts… en ja, daar had hij wel een beetje gelijk in.

Echt super uitgebreid mocht ik mijn motivering doen! En dat was te gek!!
Luisteren jullie mee?

Interview met Wim Nacht

Later belde ook Kai me nog en kwam ik direct (korter) in de uitzending om mijn motivering voor Thunder te bespreken. Direct daarna kreeg ik meerdere appjes en belletjes van vrienden die het gehoord hadden en trots waren!

Ik kan me best indenken dat jullie bij het lezen van bovenstaande post denken … “ja dus… waarom is dit zo belangrijk voor jou?”

Nou… ik heb net na de zomervakantie heel erg op het punt gestaan om de deuren van mijn bedrijf per 1/1/2020 voorgoed dicht te doen..
Ik heb er in een prive groep op facebook zelfs ook over gesproken met vrienden en oud klanten en de sluiting min of meer aangekondigd. In de week erna begon het toch te knagen aan me.. Wil ik het wel opzeggen; wil ik ECHT mijn passie, mijn droom in duigen laten vallen omdat het even tegen zit?
Die droom waar ik zo lang voor heb gevochten en al veel voor had opgegeven… Wilde ik DAT ECHT opgeven?

NEE! Ik besloot door te vechten en me 1000% inzetten om mijn droom waar te maken! Dat ik een paar weken later een interview mocht doen die online werd gepubliceerd; een advertorial in een lokaal blad mocht plaatsen en aan de hand van mijn inzendingen bij Q music over mijn droom mocht vertellen heeft me alleen maar meer doen beseffen dat ik moet blijven geloven in mezelf en in mijn dromen!

Mijn droom; help jij mee deze te verwezelijken?

Eerder dit jaar had ik al een blog geschreven waarin ik mijn droom beschreef, nadat ik een advertentie op fb had gezien voor een tv programma en daar op gereageerd had en een regionaal krantenartikel met mijn bedrijf online was verschenen.
Maar graag verwoord ik mijn droom hieronder nogmaals!

Mijn ultieme droom is om uiteindelijk een eigen studioruimte te hebben (in bijvoorbeeld een mooi landhuis of oud gebouw) waar ik mijn eigen interieur in kan plaatsen en op elk moment totaal kan veranderen qua lay-out en achtergrond voor de foto’s.
Ik huur nu al dik 2 jaar anti kraak een (deel van een) kasteel; super gave locatie waarbij ik zelfs al met de andere huurders gekeken heb of het mogelijk is deze locatie te kopen en uit te breiden als verzamelgebouw voor ondernemers en officiële trouwlocatie (het gebouw heeft een schitterende blauwe kamer met antieken wandkleden en meubels). Maar helaas bleek dit lastiger dan gedacht.

Ik zie mijn eigen studiolocatie voor me als een gebouw met meerdere kamers; twee compleet verschillende ingerichte kamers voor meerdere stijlen tijdens de fotoshoot; een ruimte waar de visagie gedaan wordt; een kleine keukentje en toilet of zelfs een kleine badkamer en een kantoorruimte waar ik kan zitten werken en waar ik klanten in een huiskamer setting kan ontvangen voor hun aftersale.

Binnen mijn boudoir studio wil ik gaan samenwerken met enkele mooie en vooral luxe lingeriemerken (van Hunkemoller tot Victoria Secret en het Engelse merk Honey Birdette) door middel van het samenstellen van een ‘klanten kledingkast’. Mijn klanten kunnen hier dan in shoppen voor hun eigen shoot en zich even helemaal ‘verwend’ voelen door gebruik te kunnen maken van lingerie dat ze niet snel zelf zullen aanschaffen of wat simpelweg buiten hun budget ligt. 
Daarnaast wil ik graag dat een boudoir reportage een soort van SPA dag gaat worden voor de dames die me boeken, door ze (en dat gebeurt nu ook al op een iets kleinere schaal) te laten opmaken door een vaste visagiste terwijl er een heerlijk sapje, kopje koffie of thee en lekkere koekjes en fruit voor ze klaar staat (dit gedeelte zou ik graag iets meer willen professionaliseren in samenwerking met een kleine cateraar of ‘kok’). Ik wil graag dat de dames erkennen dat ze soms ook even aan zichzelf mogen denken en zichzelf mogen verwennen door schitterende foto’s van zichzelf te laten maken en als eindresultaat mogen showen. Als afsluiting wil ze een compleet pakket kunnen aanbieden, dus een geweldig luxueus album of gave wanddecoratie voor in hun eigen huis. 

Hoe kunnen jullie mij helpen vraag je?

Nou door deze post te delen op jullie social media bijvoorbeeld. Door mensen deze post te laten lezen en door mijn droom de wereld in te helpen… Wie weet is er iemand die het leest en die denk “maar haar kan ik helpen!!”
En dat kan bijvoorbeeld iemand zijn:
* die een geweldig pand in de bollenstreek/ Leiden/ Wassenaar/ Oegstgeest heeft dat leeg staat en die daar een gezellige huurster voor zoekt;
* die een contacten heeft binnen Nederlandse of internationale grote lingerie merken en weet hoe ik hier mee in contact kan komen om te praten over een leuke samenwerking
* die een lingerie winkel heeft en een samenwerking ziet zitten

Maar ook andere ondernemers kunnen mij bijvoorbeeld helpen door mijn flyers mee te sturen met de bestelling die zij versturen naar hun eigen klanten of door flyers op de toonbank neer te zetten in hun eigen winkel..

Ik zal iedereen eeuwig dankbaar zijn die deze post deelt en mij helpt met het verwezelijken van mijn ultieme droom!

killer heels en knielaarzen als accessoire voor een boudoir reportage

Related Posts

Niets gevonden.