Begin deze week ging mijn blog online met de 10 meest gestelde vragen aan mij voorafgaande aan een boudoir shoot.
Op een van deze vragen wil ik graag dieper in gaan, want deze vraag is voor iedereen ontzettend van belang en is tevens vaak in de media te vinden (op een nadelige manier).

Wat gebeurt er met mijn foto’s na mijn sessie en de ips?

Zonder toestemming van jou zal ik nooit een foto gebruiken op fb (openbaar) in de vip groep (privé groep) op hier op mijn website. Daar ben ik heel stellig in. Sinds mei 2018 is de privacy wet ook heel erg aangescherpt en is het nu zelfs zo dat ik toestemming moet vragen voor het mogen bewaren van je foto’s als de opdracht is volbracht en jij je eindproducten hebt afgenomen. Deze toestemming wordt altijd schriftelijk gedaan en is bindend voor mij. Op mijn website is ook mijn privacy verklaring te lezen waarin dit duidelijk is opgenomen. De foto’s worden in opdracht van jou gemaakt en zijn dus ook voor jouw eigen ogen bedoeld en voor diegene waaraan jij ze wilt tonen.

vip groep

Na de shoot email ik je altijd 1 foto als sneekpeak; daarbij vraag ik ook of ik die mag plaatsen in de VIP groep als een teaser voor de ander dames die in de groep zitten. De VIP groep is strikt alleen voor dames die interesse hebben in een shoot, of die al een shoot hebben gedaan en hun toegevoegde vriendinnen willen laten zien hoe leuk het is om te doen. De VIP groep wil ik ook echt beschouwen als een veilige plek voor het delen en praten over boudoir fotografie. Merk ik dat er misbruik wordt gemaakt van geplaatste foto’s, of wordt er geroddeld ed, dan worden deze dames zonder pardon uit de groep gezet.

ips (in person sale)

Tijdens de IPS krijg je alle nabewerkte foto’s te zien aan de hand van een slideshow en een selectieprogramma op de ipad en kun je kiezen welke foto’s jouw favoriet zijn en hoe dat je deze wilt afnemen. We spreken alles door en als aller, aller laatste krijg je een pdf bestand te zien op de ipad waarin je per foto kunt aangeven of ik die mag gebruiken op fb en website en tekenen je voor het bewaren van de nabeewrkte foto’s of juist voor het compleet verwijderen van alle foto’s na oplevering van de eindproducten.
Ik vind het zelf fijn om de mogelijkheid te geven tot (levenslang) bewaren, want stel je voor dat er brand komt, of er wordt ingebroken, of je ex gooit alles weg… dan heb je niets meer, maar kun je nog wel bij mij terug komen om opnieuw afdrukken ed te vragen. Wil je dat niet; dan wordt alles van mijn harde schijf verwijderd na oplevering van je bestelling.

vrouwelijke sexy boudoir reportage
Menu