MY PHILOSOPHY

Ik heb al meermaals de vraag gekregen hoe ik eigenlijk in dit genre gerold ben; Wat betekent boudoir fotografie voor mij, want een heel bekend genre was het zeker niet toen ik er in 2015 mee begon. Ik durf stiekem wel te stellen dat ik door mijn beelden het vuur bij meerdere collega fotografen heb doen oplaaien en nu het steeds bekender begint te worden het ook meer en meer zie terugkomen bij hen. Geen problem! er zijn genoeg dames die gefotografeerd willen worden voor ons allemaal… Een ieder van ons heeft haar eigen stijl en aanpak…

Door eigen ervaring voor de camera tijdens een boudoirshoot realiseerde ik me wat voor geweldig effect dit genre heeft op de vrouw haar eigenwaarde en zelfliefde.. klinkt gek, ja ik weet het, maar toch is het echt zo! Het is zo veel meer dan een portret fotoshoot. Het laat je op een mooie manier buiten je comfortzone stappen, maar waarin jij je nog altijd mooi en vrouwelijk blijft voelen. Of misschien juist wel meer die gevoelens ontwikkeld.

Dit genre is mij op het lijf geschreven en laat me je vertellen waarom… Ik houd ervan om anderen te helpen. Dat ‘verzorgende’ zit in mijn bloed en stroomt daar waar het niet gaan kan. Waar je momenteel ook staat in je leven, je relatiestatus, je leeftijd, de nummers die de weegschaal laten zien; door deze te gekke shoot aan te durven gaan, durf jij een middelvinger op te steken tegen alle onrealistische beelden van schoonheid en vrouwelijkheid die wij dagelijks in het nieuws en op social media in ons gezicht geduwd krijgen. Ik geloof er in dat deze ervaring gaat over het ontdekken en durven blootleggen van je eigen schoonheid en het accepteren van het lichaam dat je nu hebt. Het gaat over het vieren van JOU; the masterpiece dat jij bent in mijn ogen, maar zeker ook in de ogen van de mensen die jou liefhebben. Je ziet het zelf niet hè? pink je al een traantje weg bij de gedachte dat dit stukje niet voor jou geschreven is?

WRONG!!!!!

Dit stukje is voor elke vrouw geschreven die de moeite heeft genomen tot hier te lezen en die WEET dat ze heel graag een shoot wil boeken om een mooi beeld van zichzelf te krijgen en graag wil groeien in haar zelfvertrouwen en eigenwaarde. Ik wil dat wanneer jij je album opent (elke keer weer) of langs je muur met foto’s loopt over enkele jaren nog steeds met verbazing en vol liefde kijkt naar de beelden van jezelf en jezelf accepteert als de kunst die jij bent!

Mijn boodschap aan jou is simpel… je bent genoeg! Je hoeft niet af te vallen; maatje 34 of 20 jaar te zijn! Jij bent genoeg zoals je nu op dit moment bent en verdient het om een life changing boudoirfotoshoot te hebben.

Hier bij SweetBoudoir Photography heb ik het mijn doel gemaakt om mijn klanten echt persoonlijk te leren kennen; hun verhaal aan te horen en hun een veilig en behaaglijk gevoel te geven voor, tijdens en na de shoot. Ik wil je laten zien dat jij van jezelf mag en kunt houden door te kijken naar de schitterende foto’s die van jou gemaakt zijn. Ik ben er tijdens en na de shoot om je de hemel in te prijzen 🙂 En daar is geen speciale gelegenheid voor nodig. Een boudoir fotoshoot is van zichzelf al een mooie gelegenheid. Een gelegenheid om jezelf te vieren en te aanbidden; om jezelf even die oh zo verdiende ME-TIME te geven. Mijn doel voor jou is om je later terug te laten kijken naar de portretten en je te herinneren aan dat moment dat je buiten je comfortzone stapte en datgene deed waarvan jij nooit had geloofd dat jij het kon.. Dat gevoel van toen zal elke keer weer bovenkomen in je herinnering!

Voor mij is boudoir fotografie een geweldige ervaring, overgoten met een klein beetje magie en ik kan niet wachten tot jij het komt ervaren! Stuur je me snel een berichtje om een date te plannen?

, , ,

Related Posts