Mijn manier om “dank je wel” te zeggen tegen jou..

Je hebt je boudoir reportage bij mij gehad en “KILLED IT”! Je bent super trots op het resultaat en laat de foto’s dan ook maar al te graag aan je vriendinnen zien. Al je vriendinnen willen nu natuurlijk weten waar jij die geweldige foto’s hebt laten maken…. Mond tot mond reclame is voor mij de ideale manier om nieuwe klanten te vinden en niets is dan ook leuker dan werken met de vrienden van vrienden. Ik waardeer het dan ook enorm als jij reclame voor me maakt en mij voorstelt aan je vriendinnen. Ik heb de leukste baan in de wereld en wordt gelukkig van het fotograferen van leuke, gezellige dames in mijn studio. Al sinds een aantal jaren hanteer ik een referral programma voor mijn klanten en ik wil het nu ook graag aan jou aanbieden in een iets vernieuwde vorm.

Ik ben altijd zeer dankbaar als jij enthousiast verteld over je ervaringen hier bij mij in de studio aan je vriendinnen. En die dankbaarheid wil ik nu uiten naar je. Dit zijn de details van mijn referral programma.

Ronddelen voucher of kiezen voor Cash

Je kunt er vanaf nu voor kiezen om €65,- studio credit te verdienen voor je nabestelling of als korting op een volgende shoot voor elke vriendin die een volledige boudoir shoot boekt in het lopende jaar OF je kunt kiezen voor CASH voor elke referral die je aanbrengt. Voor het verdienen van de korting op je volgende shoot kun je de voucher die je als sneek peak toegestuurd krijgt delen met je vriendinnen en familieleden.
Cash beloning start direct na het ontvangen van het getekende inschrijfformulier (die bij het toestemmingsformulier voor gebruik van foto’s gestuurd wordt). Elk kwartaal betaal ik de cash referrals uit. Het Cash plan is gebaseerd op een vast systeem en werkt niet met terugwerkende kracht.

1-5 referrals –> €10,-per referral
6-10 referrals –> €20,- per referral
11+ referrals –> €50,- per referral

De kleine letters

Cash beloningen worden uitbetaald op het bij mij bekende bankrekening nummer 1x per kwartaal; nadat een vriendin van jou haar eerste aanbetaling of volledige betaling heeft gedaan.

Ik vraag altijd hoe een klant bij mij is gekomen, maar heel soms vergeet ik het toch te vragen. Neem contact met me op als je denkt dat een vriendin bij me geboekt heeft en vertel je vriendin om mij het ook zelf te laten weten als ze bij me binnen stapt voor haar shoot.

Minisessies / themasessies en flash sales (bv de 1 september sale) zijn uitgesloten van het referral programma.

Hoe kun je over mij vertellen?

Laat je eigen portfolio app zien aan al je vriendinnen. Heb je deze app nog niet aangeschaft; vraag me dan naar de voorwaarden, want in deze app staan ALLE nabewerkte foto’s met logo! (tenzij je alle digitale bestanden hebt afgenomen in het Saffier of Smaragd pakket; dan krijg je de app er bij geleverd). Deze app kun je tevens delen via whatsapp of email.

Post een link naar mijn VIP groep of instagram account op je eigen facebook pagina en deel je ervaringen in een post.

Voeg al je vriendinnen toe aan de VIP groep

Vertel 100uit over je geweldige ervaring bij mij!

Menu