Retro en vintage zijn nog steeds enorm HOT. En dat vind ik natuurlijk super leuk, want ik fotografeer graag die stijl zo nu en dan. Zo heb ik in 2021 (jajaja ik loop HEEEEEL erg achter met bloggen) een vintage fotoshoot dag gehouden met meerdere dames en een te gekke vintage auto als prop…

Haar en visagie

Haar en visagie is bij elke shoot van mij best belangrijk. Ik huur daarvoor dus ook altijd een visagiste in die de dames voor mij opmaakt, want zelf kan ik dat echt niet. Ieder haar eigen vak zeg ik maar.. Ook voor de vintage dag had ik een visagiste (Leonie van Went – Visagie by Leonie) ingehuurd die de dames van een geweldige look heeft voorzien! Oordeel zelf:

na het zien van deze te gekke foto ook interesse gekregen in een fotoshoot voor jezelf en/ of samen met je partner? Neem dan snel contact met me op via info@sweetboudoir.nl / het contactformulier of tijdens kantooruren via de telefoon.