Eerder deze week schreef ik al een blogpost met verschillende leuke adventskalenders voor hem en haar. Deze kalenders waren wat ‘algemener’ van aard. In deze blogpost heb ik juist ervoor gekozen om enkele meer erotische en spannende adventskalenders te verzamelen.

De adventskalender van sextoy merk Amorelie

Een prijzige box, maar volgens mij is deze wel zijn geld waard aangezien de totale waarde rond de €489,- ligt! Er zitten zowel speeltjes, als massage oliën en stimulatie middeltjes in de box voor jou alleen, of om samen met je partner te ontdekken. In deze box zitten maar liefst 24 verschillende producten, dus de 24 dagen voor kerst is het elke avond een spannende avond! 

Ik heb zelfs 2 verschillende versies gevonden van deze box. Namelijk een standaard versie en een luxe versie. Beide voor dezelfde prijs van €119,- 
Wie durft deze box aan te schaffen? 

Wil je precies weten wat in de luxe box zit; kijk dan dit uitpak filmpje op Youtube.

================================

De adventskalender gebaseerd op 50 shades boeken

Kies je graag voor een erotische type adventskalender, dan is deze; gebaseerd op de wel bekende 50 Shades boeken en films ook een goede aanrader! Zo is er een box gebaseerd op de film Freed en een meer algemene box. De “freed” box bevat maar liefst 10 teasende (bondage) speeltjes die gebruikt kunnen worden in jullie boudoir….

Voor deze box hoef je iets minder diep in je geldbuidel tasten, want deze box is in Nederland te verkrijgen voor prijzen tussen de €119.- en €80,-
En hier zijn ze te bestellen! Ik ben benieuwd of iemand van mijn volgens het aandurft om deze adventskalender aan te schaffen….

Deze box geïnspireerd op 50 Shades boeken bevat 7 leuke en spannende spelletjes en is daarom ook iets goedkoper..

=============================================================

De adventskalender van Bijoux Indiscrets

De 12 Sexy Days Kalender van Bijoux Indiscrets zit vol met luxe producten zoals bondage sieraden, tepelstickers en een diamant vibrator… 
Het lijkt mij een hoogwaardige box met mooie luxe producten en is hier te koop voor €99,-.

================================================================

De Adventskalender met een verzameling erotische speeltjes van verschillende merken

Deze luxe erotische adventskalender 2019 is echt iets heel bijzonders. Geen deurtjes maar 24 prachtige doosjes van verschillende grootte met spannende verrassingen! In deze doosjes wachten 24 Seksspeeltjes van hoge kwaliteit om uitgepakt te worden. Maar ook lingerie, massage producten en bondage producten. Al met al meer dan voldoende voor een spannende decembermaand.
Deze mooie kleurrijke box is hier te koop voor €129,-

================================================================

EasyToys Adventskalender

Ook Easytoys komt met een naughty and nice adventskalender om de dagen voor kerst met spanning en sensatie te vullen.. Op de website van Easytoys was deze box niet meer te koop, maar via Bol.com kom ik deze erotische adventskalender te koop vinden voor €119,-  (de totale waarde is € 449,-)  en bevat maar liefst 11 speeltjes, 5 tubes glijmiddel of massageproducten, 4 soft-bondage artikelen, 4 leuke accessoires & artikelen voor spannende avonden!

Menu