What to wear Wednesday boudoir session

Verschillende boudoir reportage stijlen

Verschillende boudoir reportage stijlen

Om het jullie makkelijker te maken te kiezen voor een bepaalde stijl in Boudoir fotografie heb ik deze blog geschreven over de Verschillende boudoir reportage stijlen die er (naar mijn mening) bestaan binnen boudoir fotografie. Uiteraard kunnen onderdelen uit de verschillende stijlen gecombineerd worden in 1 sessie, maar om van te voren al een beeld te krijgen welke kant je sessie qua stijl op gaat is het handig dit van te voren te bespreken en samen te bekijken via een door jou zelf gemaakt (geheim) inspiratiebord op pinterest.

Simpel boudoir of huiselijke Cosy Boudoir reportage

Laten we beginnen met de stijl “simpel Boudoir of huiselijke cosy Boudoir”. Deze stijl omschrijf ik het liefst als warm en knuffelbaar. Niet te veel poespas met betrekking tot sexy lingerie; veel blote huid of veel (over de top) accessoires, maar heel erg down to earth; lekker comfortabel en huiselijk.
Deze reportage stijl is trouwens ook zeer geschikt om bij je thuis te laten maken! In je eigen vertrouwde omgeving, met je eigen meubels (die heen en weer geschoven gaan worden) en op je eigen bed. Hoe klein je huisje ook is, ik ben er van overtuigd dat we daar een hele leuke reportage kunnen maken!

Denk qua kleding bijvoorbeeld aan een lingerie setje plus een oversized sweater en dikke kniehoge sokken in meerdere zittende poses op bed of in een vensterbank (met een kop koffie of thee in je handen). Je laat tijdens dezen stijl wel een stukje huid (je benen en deel van je billen of een blote schouder) zien, maar niet overdreven veel. Toch is het teasend en sexy om een klein beetje bloot te zien en kan het prikkelen in de verbeelding.

Wil je meer voorbeeld foto’s zien van een cosy huiselijke boudoir reportage? Bekijk dan deze portfoliopagina maar eens.

Elegant of glamour boudoir reportage

“Elegant of glamour boudoir” gaat een stapje verder en spreekt veel dames aan, maar kan eigenlijk op 2 verschillende manieren benaderd worden.
Want waar denk jij zelf aan als je denkt aan Elegant?

Ik denk dan juist aan vrouwelijkheid; aan macht uitstralen, maar tegelijkertijd ook sexy zijn; Aan je mannetje staan en weten wie je bent.. zelfverzekerd zijn..

Qua kleding moet je naar mijn mening dan ook vooral denken aan een mooie goed zittende jurk die net even iets meer van je decolleté laat zien dan een alledaagse jurk. Met mooie bijpassende pumps en enkele sierraden zoals een mooie (gouden) ketting en armband is deze stijl eigenlijk al helemaal af. Bij deze (elegante) stijl gaat het vooral om gracieus zijn en het vrouwelijk schoon laten zien dat je bezit zonder dat het overdreven of te sexy is.

Maar daarnaast kun je dus ook denken aan ‘overdreven’ sexyness door bijvoorbeeld een bontjas met een sexy lingeriesetje eronder, of een mooie blazer zonder iets er onder aan op een lak leren rok of een witte (open) blouse op een strakke kokerrok… you name it! Het is net dat beetje ‘to much’ maar toch nog net binnen de perken sexyness… Deze stijl bedoel ik zeker niet negatief en heeft zeker een bepaalde charme, alleen moet deze (over de top) stijl wel bij je passen. Maar dat is uiteraard iets waar we van te voren over spreken.

Fantasy prikkelende boudoir reportage

Bij de “Fantasy prikkelende boudoir” stijl denk ik juist veel meer aan uitdagende en prikkelende lingeriesetjes in combinatie met pumps met hoge hakken; hoge (knie) laarzen, (net) kousen en jarretels; open blouse of een kanten vestje. Kleding en lingerie die niets tot de verbeelding overlaat, maar nog altijd netjes en classy zijn voor de vrouw. Vulgair zal ik nooit vastleggen! Dat is niet mijn straatje, maar prikkelend en teasend zijn mijn foto’s des te meer.

Daarnaast raad ik eigenlijk altijd aan om (kanten) slipjes en hipsters te nemen in plaats van een string. De reden hiervoor is dat billen vaak mooier en sexier uitkomen met een randje kant dan als geheel ‘naakte’ bilpartij.

De kleuren voor setjes die het meeste worden gebruikt zijn zwart en wit, waarbij zwart staat voor sexy en wit voor ingetogen. Maar ook rood (vuur en bordeaux rood) is een super prikkelende kleur voor boudoir foto’s. Durf; heb lef en je zult zeker schitteren op de foto’s die gemaakt gaan worden!

vrouwelijke sexy boudoir reportage

Naakt Boudoir reportage

Naakt is zonder kleding; zonder bh en eventueel zonder slip; helemaal niets om het lijf hebben; in zijn geheel, of maar voor een gedeelte. Al snel wordt dit als vulgair gezien, maar dat hoeft helemaal niet. Ook op een spannende en verhullende manier kun je prima compleet naakt zijn tijdens je boudoir reportage. Denk bijvoorbeeld aan een white sheet boudoir reportage, waarbij je gehuld in een wit laken op de foto wordt gezet..

White sheet boudoir fotografie

Maar ook door op de juiste manier gebruik te maken van de rondingen van het vrouwelijk lichaam en natuurlijk of kunstlicht zijn schitterende naaktfoto’s te maken.

boudoir lingerie fotoshoot

Pin-up reportage

Ook deze stijl is eigenlijk weer in meerdere substijlen onder te verdelen, maar bij alle stijlen draait het om het vintage gevoel bij de foto’s. Ga je juist voor de stoere Pin up look met een kort topje, een strakke (spijker)broek of mini korte broek en pumps, of kies je liever voor de vrouwelijke pin-up met een swing dress en vrolijk design?

vintage stijl pin up fotoreportage
retro romantische pin up fotoreportage in bar

Garage babe reportage

Lekker stoer, lekker vies, lekker retro, dat is wat ik zo geweldig vind aan deze super gave stijl die ik aanbied aan jullie! Bij deze stijl moet je vooral denken aan een tikkeltje teasend door de kleding die je draagt en of je de shoot bijvoorbeeld samen met je partner maakt, of juist alleen…

garagebabe pin up fotoshoot
garagechick pin up retro fotoshoot
stoere garagebabe fotoreportage

(Retro) Motor Chick reportage

Ben je juist een enorme motorfanaat, dan is deze reportage stijl juist helemaal super voor jou! Ook hier is de keuze weer reuze… ga je liever een voor stoere (moderne) motor reportage of juist liever voor een stoere pin up/ retro gestijlde reportage…. Zolang jij je motor maar mee brengt naar de reportage, dan is alles mogelijk!

motor babe fotoreportage
motor babe fotoreportage met partner

SaveSave

, ,

Related Posts

Menu