Veranderingen in te boeken shoots van SweetBoudoir Photography

Na 5 geweldige jaren in Kasteel Endegeest te Oegstgeest moet ik eind deze maand (augustus) mijn studioruimte verlaten. Dit doe ik met een lach en een traan. Ik kan het licht in deze studio lezen en weet er optimaal gebruik van te maken om tot de mooiste foto’s voor jullie te komen en dat zal ik nu weer opnieuw moeten leren. Maar ik ben toe aan deze veranderingen in te boeken shoots van SweetBoudoir Photography! Ik zie nieuwe opties en te gekke uitdagingen!

Langere tijd heb ik het’ uit mijn pand moeten’ gezien als weer een tegenslag.. als weer een bewijs dat ik niet mag dagdromen; dat ik geen big dream mag hebben over een eigen droomlocatie als fotostudio en dat ik maar de handdoek in de ring moet gooien en voor een baas moet gaan werken.. Maar ik weiger het zo te zien! Ik weiger om mezelf in een slachtofferrol te duwen en zielig in een hoekje te gaan zitten huilen omdat mijn droom (nog) niet uitkomt.

Als er 1 ding is wat ik de afgelopen twee jaar heb geleerd, dan is het dat ik hard moet knokken voor mijn bestaan en dat ik moet blijven geloven in mijzelf en mijn kunnen. Want die lieve woorden die ik van jullie krijg na een shoot betekenen veel voor me en laten me weten dat ik het juiste pad bewandel; dat dit mijn passie en mijn roeping is en dat ik dus alles op alles moet zetten om dat te blijven doen…. voor jullie en mezelf….En dus ga ik het het komende half jaar tot een jaar over een compleet andere boeg gooien. Ik ga deze nieuwe uitdaging met veel enthousiasme aan!

Geen studio; wel shoots

Dit betekent dat ik voorlopig GEEN studio heb, maar dat ik samen met de visagiste naar JULLIE thuis toe kom, of dat we een hotelkamer of een airbnb in de omgeving gaan huren voor de te gekke shoot van jou!! Ik zie het als een uitdaging om elke keer weer een andere locatie te gebruiken voor de fotoshoot en elke keer te moeten kijken naar het licht en de omgeving.
Doodeng vind ik deze verandering ook weer wel… Ik moet immers assertief gaan worden en hotels en leuke bedrijven benaderen om te vragen of ik daar een fotoshoot mag organiseren…

Jullie hulp is nodig

Maar ik heb hier ook jullie hulp bij nodig…. Ken jij iemand die werkt bij een hotel; een hotel heeft of een B&B runt, of een andere te gekke locatie met zwembad, grote tuin of iets anders unieks heeft; laat het me dan weten, zodat ik contact kan zoeken met die persoon.

Shootopties die vanaf 1 september te boeken zijn

Deze verandering in locaties betekent ook dat dus andere shootopties gaan aanbieden per 1 september:

  1. Bij jullie thuis. In de woonkamer, keuken, slaapkamer… gewoon het hele huis gebruiken voor de shoot
  2. Een hotelkamer of airbnb huren voor 4 uur (visagie + shoot)
  3. Een te gekke locatie zoals bijvoorbeeld Kasteel Oud Wassenaar; Oud Poelgeest of Ten Haar huren
  4. Een hotelkamer of airbnb huren voor de shoot + overnachting en ontbijt voor jou als heerlijke verwen treatment…

Daarnaast ga ik pakketten aanbieden met verschillende producten die door middel van termijnbetalingen aangekocht kunnen worden. De a la carte lijst zal aangepast worden en zal minder items gaan bevatten.

Deze veranderingen gelden alleen voor boekingen vanaf 1 september. Voor dames die nog een shoot hebben staan, of die hun IPS nog moeten hebben verandert er niets.

, , , , ,

Related Posts