Van ruilen komt huilen wordt er toch altijd gezegd? Maar toch ga ik deze uitdaging aan!

Ik wil eens beginnen met een te gek experiment in deze bizarre coronatijd.. want wie niet waag en geen dromen heeft, zal nooit winnen toch?

Mijn experiment:

Binnen een jaar tijd startend vanaf vandaag; dinsdag 30 maart, wil ik proberen door, door middel van ruilhandel mijn eigen fotostudioruimte in de bollenstreek/ Wassenaar/ Leiden/Oegstgeest te gaan realiseren! 

What?!?! 

Ja… ik wil gaan kijken of ik dit waanzinnig idee/ mijn ultieme droom waarheid kan maken.. call me crazy!! Ik weet het… maar zoals ik al zei… wie niet waagt; wie niet wint.. 
Want in deze coronatijd staan er zoveel mooie gebouwen, landhuizen en zelfs hele hotels LEEG.. gebouwen die ik graag een nieuwe bestemming wil geven en waarin ik mijn dromen zo ontzettend graag wil waarmaken… Een tijd geleden schreef ik al een keer over mijn ultieme droom en hoe ik dit voor me zie. Wil je dat nog eens lezen? Kijk dan even naar deze blogpost.

Help jij mij mee??

Uitleg:

Ik bied als eerste ‘product’ een volledige boudoir reportage inclusief visagie door een van mijn vaste visagistes EN een luxe album met een grote selectie foto’s uit de shoot plus de digitale bestanden aan met een startwaarde van €1500,- 

Jij stelt daar een product of dienst met een hogere waarde tegenover. Als ik akkoord ga met je bod krijg jij de shoot van mij en krijg ik jouw product of dienst die ik dan weer verder ga ruilen voor een product of dienst met weer een hogere waarde…. tot ik dus aangekomen ben bij een bedrijfspand; landhuis of ander mooi gebouw waarin ik mijn fotostudio en mijn dromen kan gaan realiseren! Door het bijvoorbeeld voor meerdere jaren te kunnen huren tegen een schappelijke prijs of zelfs zonder huurprijs! (Hoe we dit uiteindelijk gaan realiseren komen we gezamenlijk wel uit) . 

Is het hoog gegrepen.. ja! Geef ik eerlijk toe, maar is het onmogelijk?? Nee!

Durf jij mij te helpen mijn droom waar te maken?

Menu