Tips voor een geslaagde boudoir reportage bij SweetBoudoir Photography

 de 11 beste tips voor een geslaagde boudoir reportage
 1.  Pas thuis de lingerie die je mee wilt nemen. Zo voorkom je niet lekker of mooi zittend ondergoed en een ongemakkelijk gevoel tijdens de shoot. Goed zittende lingerie is een must om je sexy en op je gemak te voelen.
 2.  Leg de avond voor de shoot alles al klaar in een tas (en verstop deze vervolgens in je kast als je man van niets mag weten ;-). Zo voorkom je gehaastheid op de dag zelf en het vergeten van een item dat je graag had willen gebruiken.
 3. Stap tijdens de shoot een beetje uit je comfortzone. Het zal je een enorme boost geven na afloop als je je bedenkt wat je net hebt gedaan!
 4. Lach en geniet tijdens de shoot. Probeer je tijdens de shoot te ontspannen. Natuurlijk zal het in het begin eng zijn, maar je hebt een leuke dame tegenover je, die geduld en de tijd voor je heeft en die je van advies voorziet over do’s en don’ts tijdens de reportage.
 5. Ga aub NIET onder de zonnebank en gebruik al HELEMAAL GEEN spraytan een paar dagen voor je shoot. Spraytan is nooit echt ‘natuurlijk’ qua kleur en omdat je dan een broekje draagt tijdens de spraytan heb je grote kans dat de randjes zichtbaar zijn omdat je vaak andere lingerie draagt tijdens de shoot
 6. Maak een moodboard op pinterest of op je eigen telefoon met een stuk of 5-10 foto’s die jou aanspreken en deel die met mij zodat ik de sfeer kan zien die je aanspreekt en ik je advies kan geven over de lingerie en accessoires om mee te nemen.
 7. Ga lekker shoppen (met een vriendin) en koop een leuk setje of nachthempt voor de reportage. Door jezelf te verwennen laat je jezelf zien dat je tijd voor jezelf neemt en dat mag zo nu en dan zeker wel eens.
 8. Smeer vanaf enkele weken voor de shoot je huid na het dochen lekker in met (geurende) bodylotion. Door je huid goed te hydrateren gaat het lekker stralen en wordt het strakker. Jezelf goed verzorgen en verwennen dus de komende tijd (en daarna!)!
 9. Toon je fantasiekant tijdens de shoot door bijvoorbeeld handboeien en maskers mee te nemen naar de shoot. Super leuk om ook daar enkele foto’s mee te maken!
 10. Twijfel je over bepaalde kledingstukken of lingerie. Aarzel dan niet om me een foto te mailen of te appen. Ik ben er ook voor je om goed advies te geven voor aanvang van de shoot om zo teleurstelling achteraf te voorkomen.
 11. Vraag naar de mogelijkheden van gespreide betaling van je eindproducten. Het is zonde dat je uiteindelijk niet de producten kiest die je graag had gewilt met de spetterende afbeeldingen van jezelf, omdat alles in 1x betalen een te grote hap uit je budget is.

de 11 beste tips voor een geslaagde boudoir reportage

Menu