Een Stoere vintage fotoreportage met buick retro auto, maar tegelijkertijd ook elegant en stijlvol.. zo’n shoot had ik al heel erg lang in mijn gedachte ronddwalen. Maar op de een of andere manier kwam het er niet van om het te gaan organiseren. Tot half juni. Tijdens de Coronaperiode had ik de tijd om alle gedachtes en details op papier te zetten en de kleding en hoeden te bestellen die ik dacht hier voor nodig te hebben. Ik plaatste een oproep voor een model in mijn VIP groep op facebook en samen met visagiste Leonie van Went keek ik welk model het beste zou passen bij deze stijl. Uiteindelijk hebben we gekozen voor Simone en is dit het resultaat van een geweldige dag!

Deze te gekke Buick is afkomstig van Trouwauto’s Route66. Een super leuke trouwvervoer service uit Wateringen. Ik maak vaker gebruik van auto’s van dit bedrijf voor mijn fotoshoots. Dus mocht ook jij graag een vintage auto willen gebruiken tijdens je shoot; laat het me weten en we gaan het voor je regelen!

De dame des huizes wordt in stijl opgehaald voor een uitje…. Uw auto staat klaar.

Na een heerlijke rit is het uiteraard tijd om even uit de auto te gaan en te genieten van de omgeving; een schitterend kasteel (mijn fotostudio! haha) op de achtergrond en een heerlijk zonnetje waar op de trede van de auto van genoten kan worden…. tot het tijd is voor de terugrit en het omkleden in een avondkleding 😉

Spreekt deze stijl van foto’s je aan en wil je ook graag zo op de foto gezet worden? neem dan snel contact met me op voor een datum in 2021!
Zeker wanneer je ook 1 van de auto’s van Trouwauto’s Route66 wilt huren is het handig dit van te voren aan te geven en te reserveren. Volgend jaar zullen er weer veel huwelijken gaan plaatsvinden waarvoor zijn dienst nodig is..

Menu