Samen met je liefde een pikante fotoreportage laten maken… kan dat? Die vraag krijg ik af en toe gesteld via de mail en ik kan volmondig JA DAT KAN!! zeggen. Een spicy, pikante , edgy fotoshoot samen met je partner is zeker te laten maken in mijn studio in Oegstgeest.
Toegegeven; 98% van mijn shoots zijn lingerie shoots van dames alleen, 1% is van een heer alleen en 1% is een partner boudoir ;ook wel koppel boudoir reportages genoemd. Maar toch vind ik deze type shoots echt te gek om te fotograferen!

In het begin is het vaak een beetje ‘onwennig’ voor zowel het stelletje, als voor mij hoor. Dat geef ik eerlijk toe. Het is ‘vreemd’ om te doen alsof ik er niet ben en foto’s van jullie maak terwijl jullie elkaar verliefd (of vol lust) aankijken en elkaar een beetje uitdagen..
Toch is dat wel de sfeer die ik graag wil vastleggen..
Hoe ver we uiteindelijk gaan en hoe spicy de foto’s er uiteindelijk uit gaan zien, is geheel aan jullie. Jullie bepalen het veerloop van de shoot; ik geef alleen sturing aan de poses.

Wat krijgen jullie als jullie deze shoot boeken (of stiekem cadeau geeft aan je partner)?

Een super gezellige sexy fotoreportage voor twee personen; volledig op maat gemaakt naar jullie eigen wensen en inspiratiebord. Van begin tot eind begeleid ik jullie vol enthousiasme en geef ik pose tips en bekijk ik vanuit welke hoek jullie lichamen het mooiste op de foto gezet kunnen worden. Van te voren hebben jullie samen een inspiratiebord gemaakt en hebben we deze besproken tijdens een voorgesprek. Na afloop van de fotoshoot bewerk ik een grote selectie foto’s en nodig jullie na ongeveer 3 weken opnieuw uit in de studio. Jullie krijgen de nabewerkte foto’s te zien in een slideshow en gaan daarna op de ipad aan de slag om jullie favoriete foto’s uit te zoeken en bepalen op welke manier jullie deze willen afnemen. Hebben jullie liever een mooi album, of juist liever mooie afdrukken met lijst voor aan de muur. Alles is mogelijk!

Hoe gaat een spicy koppel fotoreportage in zijn werk?

We beginnen met een kort gesprek tijdens een kopje thee of koffie en de dame wordt opgemaakt door 1 van mijn vaste visagistes. Als ze helemaal klaar is zoeken we de verschillende kledingstukken en setje uit die we van plan zijn te gaan gebruiken, aangezien jullie een koffer vol hebben meegenomen. We starten altijd in kleding. Dit kan stijlvol in een mooie elegante jurk en pak zijn, maar kan evengoed ook in vrijetijds kleding of spijkerbroek zijn. Als we een beetje aan elkaar gewend zijn, gaan we een stapje verder en worden er wat kledingstukken uitgetrokken. We eindigen of in lingerie of volledig naakt; net wat jullie zelf willen en aandurven.

En dan is het wachten op het eindresultaat….. Dit geweldige stel heeft hun foto’s al gezien en ontvangen… Wat vinden jullie van deze serie foto’s?

Ook interesse in een pikante fotoreportage met je partner? Neem dan snel contact met me op om een datum te plannen in 2021 voor jullie te gekke shoot! Bekijk de portfolio op deze website of deze inspiratieborden op pinterest en wordt net zo enthousiast als ik over deze te gekke shootstijl!

Menu