95% van de foto’s die ik in mijn kasteelstudio maak tijdens een boudoir reportage zijn gemaakt met natuurlijk daglicht, dus met het licht dat door de geweldige ramen naar binnen valt. Met dit licht is al geweldig te experimenteren en vele verschillende foto’s te maken zoals wel te zien is op de portfoliopagina. Maar toch vind ik het ook super leuk om af en toe met flitslicht te werken en dan vooral met de rimlicht techniek om mooie sprekende en vooral verbeeldende foto’s te maken van het mannelijk en vrouwelijk lichaam.

Deze type foto’s zijn ook nog eens super geschikt voor (anonieme) kunst aan de muur! Heb je daar al wel eens aan gedacht? Nee, nou, bekijk deze voorbeelden dan maar eens! Gaaf toch om zoiets op te hangen in de woonkamer? Of kies je toch liever voor de slaapkamer om deze kunst neer te hangen?

wall art boudoir shoot

Indien je ook zulke gave foto’s van jezelf wilt laten maken, is dat handig om van te voren aan te geven, want bij deze type shoot moet ik mijn studio iets ‘verbouwen’ en moet ik flitslampen en een zwarte achtergrond opzetten. Dit kost even iets qua tijd. Vandaar dat ik deze type shoot alleen als een ‘stand alone’ shoot aanbied en niet in combinatie met een gewone boudoir reportage…

Menu