review Catsuit webshop Lady Pleasure

Als boudoir fotografe vind ik het altijd leuk om nieuwe webshops te leren kennen die kleding en lingerie verkopen die binnen de boudoirfotografie goed toepasbaar zijn. In een eerdere blogpost heb ik deze shops al eens verzameld en blijf ik de gegevens ook aanvullen. Recentelijk kwam ik een oproep van Stefanie op facebook tegen, waarin ze gastbloggers en testers zocht voor lingerie en producten van haar website Lady Pleasure en ik gaf aan wel interesse te hebben om enkele lingerie items te reviewen en over te bloggen voor haar…
Vandaag post ik mijn tweede review…. review Catsuit webshop Lady Pleasure

Bij het gebruik van een catsuit – voor een fotoshoot- raad ik zeker aan om er een slip of string onder te gebruiken. de meeste catsuits hebben een open kruis en voor een fotoreportage is dat toch net even iets minder mooi vind ik persoonlijk..
Omdat we tijdens het schrijven van deze blogpost nog middenin de corona crisis zitten ben ik zelf maar model gaan staan voor de foto’s 😉

Catsuit

Dit catsuit is maat “one size” en is ietjes aan de lange kant heb ik gemerkt. Ik ben zelf niet heel erg lang met 1.69, dus iemand van rond de 1.75 kan hem ook nog prima aan. De stof is erg rekbaar en daardoor ook lekker zacht. Het voelt niet dun of ‘goedkoop’ aan, maar juist lekker stevig en goed van kwaliteit.
Het heeft een heel mooi werkje waardoor het niet saai is.

Lady Pleasure Webshop

De webshop waar oa deze catsuit verkocht wordt, is een Nederlandse webshop en bevat naast 31 pagina’s vol lingerie zoals bodies, kimono’s. catsuits en setjes ook speeltjes voor in de slaapkamer. neem er gerust eens een kijkje!


Voor jullie lezers van mijn blog is er zelfs een kortingscode aangemaakt, waarmee jullie maar lieft 20% korting krijgen op jullie bestelling!
Met code SweetBoudoir20 kun je dus heerlijk gaan shoppen vanaf vandaag!

Menu