private collectie hunkemoller

Private collectie Hunkemoller | aanrader voor een sexy boudoir reportage

Hunkemoller heeft een tijd geleden een hele gave nieuwe collectie uitgebracht… de zogeheten Private collection… En laat die nou net I-DE-AAL zijn voor de sexy type boudoir reportages. Ik ben in ieder geval fan van deze collectie en raad je dan ook zeker even aan te kijken tussen de leuke items op de website.

kijk maar eens op deze link voor de hele collectie.

Welke BH wordt het?

Er zijn verschillende type BH’s die zowel sexy als functioneel zijn. Kies je liever voor een BH met meerdere losse bandjes, of juist liever voor een verhullende BH?
Beide BH zijn super leuk te combineren met meerdere slips uit de Private Collectie.

private collectie hunkemoller

Welke slip wordt het?

Een mooi setje bestaande uit een BH en een mooie bijpassende slip is een must tijdens een boudoir reportage… Maar voor welke slip zou jij kiezen?
Ga je liever voor een hoge slip die ook je billen bedekt, of juist liever een lage slip die niet veel aan de verbeelding overlaat? Want een Tushy (billen) foto is zeker weten een foto die we gaan maken!!
Iets wat ik vaak zeg tijdens een shoot tegen mijn dames is dat ze hun slip hoger dan normaal op hun heup moeten op trekken. De meesten vinden dit maar raar, maar geloof me.. het levert echt een veel mooier beeld op! Op insta heb ik hier ook een filmpje van staan….

private collectie hunkemoller

Body

Ook bodies zijn super gaaf om te gebruiken tijdens een sexy boudoir reportage! Ook bij deze bodies geldt dat je uit vele verschillende soorten kunt kiezen. Ga je voor een mooie verhullende, of kies je liever voor de sexy variant, waarbij de voorpand alleen maar bestaat uit een bandje?

private collectie hunkemoller

Asseccoires?

Een masker, een blinddoek of juist handboeien, wat zou jij kiezen voor je eigen reportage? Of ga je juist liever voor een slipdress of een kimono?
Alles is even geschikt voor een reportage en geeft ieder ook zijn eigen ‘look’ aan de foto…

private collectie hunkemoller

Jarretels setjes

Ondertussen is de private collectie elk jaar aan het groeien met meer accessoires. Zo hebben ze sinds een tijdje ook verschillende jattetels setjes in verschillende kleuren en stijlen.

Volgens mij hebben jullie nu wel genoeg shop tips gekregen! Ik ben benieuwd met welke stukken de volgende klanten van SweetBoudoir Photgraphy zullen aankomen tijdens hun sexy foto reportage!

Vergeet vooral kleur niet!

De meeste dames kiezen voor de veilige kleuren zwart en wit, maar durf eens kleur te bekennen en neen een rood of geel setje mee!

SaveSave

, , ,

Related Posts