Hunkemoller heeft een hele gave nieuwe collectie uitgebracht… de zogeheten Private collection… En laat die nou net I-DE-AAL zijn voor de sexy type boudoir reportages. Ik ben in ieder geval fan van deze collectie en ga binnenkort dan ook even zelf shoppen 😉 (oeps… verklap ik nu teveel?)

kijk maar eens op deze link voor de hele collectie.

Er zijn verschillende type BH’s die zowel sexy als functioneel zijn. Kies je liever voor een BH met meerdere bandjes, of juist liever voor een verhullende BH?
Beide BH zijn super leuk te combineren met meerdere slips uit de Private Collectie.

private collectie hunkemoller

Een mooi setje bestaande uit een BH en een mooie bijpassende slip is een must tijdens een boudoir reportage… Maar voor welke slip zou jij kiezen?
Ga je liever voor een hoge slip die ook je billen bedekt, of juist liever een lage slip die niet veel aan de verbeelding overlaat? Want een Tushy (billen) foto is zeker weten een foto die we gaan maken!!

private collectie hunkemoller

Ook bodies zijn super gaaf om te gebruiken tijdens een sexy boudoir reportage! Ook bij deze bodies geldt dat je uit vele verschillende soorten kunt kiezen.Ga je voor een mooie verhullende zoals de Alexis, of kies je liever voor de sexy Suuz collectie, waarbij de voorpand alleen maar bestaat uit een bandje?

private collectie hunkemoller

Een masker, een blinddoek of juist handboeien, wat zou jij kiezen voor je eigen reportage? Of ga je juist liever voor een slipdress of een kimono?
Alles is even geschikt voor een reportage en geeft ieder ook zijn eigen ‘look’ aan de foto…

private collectie hunkemoller

Volgens mij hebben jullie nu wel genoeg shop tips gekregen! Ik ben benieuwd met welke stukken de volgende klanten van Sweet Boudoir Pohotgraphy zullen aankomen tijdens hun sexy foto reportage!

SaveSave

Menu