online en offline lingerie winkels

Een van de meest gestelde vragen aan mij tijdens het voorgesprek voor een boudoir reportage is toch wel de vraag waar men mooie lingerie kan kopen… En ik moet eerlijk toegeven dat ik het best verslavend vind om steeds weer nieuwe winkels (wereldwijd) te zoeken die mooie en vooral sexy lngerie aanbieden. In deze blogpost zal ik dan ook enkele van mijn meest favoriete winkels opsommen; zowel offline als online te vinden. Uiteraard zal de lijst aangevuld worden als ik nieuwe te gekke shops tegenkom.

Winkels als Hunkemoller (en dan met name hun Private collection), Livera en Sapph zijn uiteraard bekende winkels waar je voor je lingerie kunt gaan shoppen. Maar ook bijvoorbeeld bij Zalando zijn leuke bodies en lingerie setjes voor een betaalbare prijs te vinden. Bij deze shops kun je zowel offline in de winkel, als online in de webshop shoppen.

Wil je juist iets meer spice geven aan je shoot door sexy lingerie te shoppen, dan zou ik de volgende winkels aanraden:

  • Honeybirdette (Engelse webshop). Zelf ben ik bijvoorbeeld enorm fan van de Jessica Blush serie bijvoorbeeld (en nee, die zit nog niet in mijn collectie helaas).
  • Victoria Secret (zeer bekend merk). de webshop verscheept vaak gratis naar Nederland! Hiervan heb ik al meerdere bodysuits en setjes in mijn collectie zitten.
  • Harlow & Fox (Engelse webshop) is geschikt voor dames die juist meer op zoek zijn naar een klassieke stijl in de lingerie. Het is een zeer mooi en stijlvol merk. Ook geschikt voor de curvy dames!
  •  
, , , , ,

Related Posts