Ook dit is een vraag die ik regelmatig krijg en waar ik graag even verder op in wil gaan.
Nee, je hoeft je eigen make up en haar niet te verzorgen. Dat wordt door een van mijn vaste en zeer ervaren make up artiesten verzorgd. Natuurlijk is het altijd raadzaam om van te voren aan te geven of je een gevoelige huid hebt, lastig haar hebt of juist speciale wensen hebt zoals het laten zetten van extra haarstukjes of extra wimpers.

Shootingfee

Bij de shootingfee zit het tarief van de MUAH al inbegrepen. Dit omdat ik het heel belangrijk vind dat jullie mooi en goed verzorgd op de foto komen. Hier bedoel ik uiteraard niet mee dat jullie het zelf niet kunnen (zeker weten dat jullie dat wel kunnen hoor), maar een MUAH weet toch vaak net iets beter hoe zij make up moet verzorgen wanneer het gefotografeerd gaat worden.
En ik wil graag dat jullie een lekker dagje uit zijn en lekker verwend worden door jullie mooi op te laten maken samen met een lekker bakje koffie of thee en een goed gesprek zodat we elkaar al een beetje kunnen leren kennen.

En bij een fotoshoot op locatie?

Ook bij een fotoshoot op locatie, zoals een hotelkamer, AirB&B of in je eigen huiskamer is het zeker aan te raden om je van te voren op te laten maken door een professional. Dit kan een van ‘mijn’ visagisten zijn, maar kan bijvoorbeeld ook iemand zijn uit je eigen omgeving als de locatie meer dan een uur rijden van Oegstgeest is. Dit wordt uiteraard altijd in overleg met de MUAH en ons geregeld.

sexy fotoreportage voor jezelf
Menu