Voorgaande jaren heb ik altijd met ontzettend veel plezier de minisessie in kerstsfeer in mijn studio gedaan. Deze sessies waren altijd een enorm succes en waren dat ook super snel volgeboekt, waardoor ik altijd al in november begon met de organisatie. Maar…….. helaas heb ik mijn locatie sinds september niet meer en dus ben ik ontzettend druk op zoek naar mooie locaties die ik kan huren om toch ook dit jaar weer een gave minidag te kunnen organiseren, aangezien mijn trouwe klanten in de VIP groep blijven vragen of ik het ook dit jaar weer ga organiseren.. Ik ben er druk mee bezig, maar een locatie vinden is toch nog best wel moeilijk heb ik gemerkt!

Weet jij een leuke locatie, zoals een versierd tuincentrum (na sluitingstijd); een te gek tiktok museum, een winkel in kerstsfeer of andere mooie locatie die open staat voor een leuke samenwerking, laat het dan zo spoedig mogelijk weten, zodat ik contact met ze kan opnemen en een te gekke dag voor jullie kan organiseren!

Ik zou zo graag weer de camera willen oppakken voor een Minisessie in Kerstsfeer; een fotoshoot met een rood randje en een sensueel tintje….

Benieuwd naar beelden van voorgaande jaren?

Okey… komen ze!