Eigenlijk was het de bedoeling dat ik 1 foto van het model zou maken, wanneer de visagiste klaar zou zijn met haar werk. De visagiste had een beeld nodig voor haar eindopdracht van de beautyschool met als thema “zwart/wit fotografie”. En ik had aangegeven toch in mijn studio te zijn vandaag en dat ze dus gebruik kon maken van mijn ruimte en van mij als fotografe.

Toen ze klaar was zag ik een paar beelden voor me die ik graag wilde schieten als vrij werk… puur omdat ik het zo voor me zag en het model toch al aanwezig was 😉 En dit zijn de beelden geworden!

Ik vind ze zelf echt super gaaf en verwacht dat enkele binnenkort ook wel op de insta van het model verschijnen 😉

Portretten vind ik ook echt super leuk om te maken; het is weer eens iets anders dan de boudoirfoto’s of de kinderportretten die ik regelmatig maakt, maar ook dit soort portretten kan ik in opdracht voor en van jou maken tegen een gereduceerd tarief inclusief een HMUA die je opmaakt.
Vraag in een email, apje of pbtje om meer informatie!

Menu