Mijn eigen Boudoir reportage

Als zelf een vrouw zijnde weet ik als geen ander hoe down we ons soms kunnen voelen. Zeker wanneer je net mama bent geworden; je leven een andere wending en betekenis heeft gekregen en je daar erg aan moet wennen kan het moeilijk worden. Drie jaar geleden ben ik zelf moeder geworden van een heerlijke dame! Een dame met een sterk eigen willetje, vanaf het eerste moment dat ze ter wereld kwam. 

 

Ik heb een hele mooie reportage van mezelf laten maken door collega fotograaf Peter Kasbergen. En dan bedoel ik niet de ‘standaard’ portretfoto’s voor op de schoorsteenmantel , maar een iets meer bij mij passende reportage; Pittig; Stoer, maar vooral ook vrouwelijk en elegant….

Al jaren volg ik Peter zijn werk op facebook en ik had al wel eens vaker gedacht dat ik ook zulke mooie foto’s wilde laten maken…. Ooit eens…..een keer…. als ik me beter in mijn vel voel zitten….. wanneer ik een stakker lichaam heb…… ooit eens……
In mijn ogen kan Peter op een hele mooie elegante en vooral (zoals hij zelf vaak opmerkte tijdens de reportage) “chique” manier de schoonheid van een vrouw vastleggen.

Hartfalen

Zoals de meesten van jullie wel weten zijn de afgelopen 3 jaar niet makkelijk voor mij geweest. Het falen van mijn hart en daardoor het falen van mijn lichaam heeft me hard getroffen. Vooral het falen de tweede keer tijdens het revalideren heeft me een enorme psychische klap gegeven…. Het vertrouwen in mijzelf en mijn lichaam was compleet weg! Zou ik mijn kleine meid wel kunnen zien opgroeien? Hoe moet ik een nieuw leven inrichten? Kan ik alles nog wel? WIL ik alles nog wel? Veel vragen en geen antwoorden. Ik zat vast. 

Gelukkig is mijn lichaam erg sterk; evenals ikzelf zoals zoveel mij het afgelopen jaar verteld hebben…. Met de juiste hulp van het revalidatiecentrum; een super goede psychologe waarmee ik vele gesprekken heb gehad; een super motiverende Personal Trainer (bedankt Ferdy!!) die me af en toe iets te hard aanpakt (haha) en de steun en harde, maar oprechte gesprekken met een hele goede vriend die mij door en door kent kan ik nu eindelijk zeggen dat ik weer TERUG ben! En hoe…..!!

Sterker; krachtiger en vechtlustiger dan ooit! Mensen uit mijn omgeving zien mijn veranderingen en spreken me er op aan. Ik straal, ik heb een glimlach op mijn gezicht en ben opener volgens velen. Zelfs flirten in de supermarkt of in de file voor het stoplicht overkomt me 😉 Ik ben blij dat deze reportage heb laten maken!

Super ervaring

Deze ervaring (jezelf terugvinden en inzien dat je er mag wel zijn) wil ik graag delen met iedere vrouw! Gun jezelf een leuke verwen dag, geniet van de aandacht die je krijgt en ga naar huis met schitterende foto’s van jezelf. Je zult zien dat je gaat stralen hierdoor; dat mensen je zullen aanspreken omdat je er ‘anders’ uitziet. De reportage zal je een energie boost geven en je zelfvertrouwen zal omhoog gaan. Geloof me daarin! Ik garandeer het je……

Boudoir reportage Studio
Boudoir reportage Studio
Boudoir reportage Studio

 

SaveSave

, , , , ,

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.