In de studio heb ik meerdere verschillend luxe Zwangerschapsjurken klaar voor gebruik tijdens een zwangerschapsreportage hangen. Dit kan zowel binnen in mijn studio zijn; als buiten rondom het kasteel of op een locatie naar keuze; zoals het strand of het bos. Maximaal 3 jurken neem ik dan eventueel mee naar die locatie!

De keuze is reuze! Kijk maar eens naar deze verzameling foto’s…..

Naast jurken heb ik ook verschillende mooie body’s in de studio hangen die samen met een grote hoed een leuke toevoeging zijn voor de zwangerschapsfoto’s

ben je geïnspireerd geraakt door deze foto’s en zou je zelf ook graag een shoot willen boeken? Neem dan snel contact met me op, want ik ben standaard 2 maanden vooruit al volgeboekt! Ik fotografeer op donderdagen en vrijdagen en 1x per maand op de zaterdag. Voor zwangerschapsreportages raad ik aan om de shoot te plannen tussen week 28 en week 36 ivm de mogelijkheid tot vroeggeboorte en het indalen van de baby in de laatste weken van de zwangerschap.

Je kunt me bereiken op email: info@sweetboudoir.nl | via telefoonnummer 0653761082 (tijdens kantooruren beantwoord ik appjes en mailtjes) of via het contactformulier op de website | instagram | VIP facebookgroep |

Menu