lingerie fotoreportage in fotostudio

De boudoir reportage van Miss L.

Zo nu en dan krijg ik toestemming van mijn klanten om foto’s te gebruiken in een blogpost en in mijn portfolio, want alleen door het tonen van de resultaten van voorgaande shoot en het laten zien wat ik dus ook kan betekenen voor jullie; kan ik jullie hopelijk overtuigen om ook een shoot bij mij te boeken. Geniet dus zeker van deze mooie foto’s van Miss L. en bedenk eens dat soortgelijke foto’s binnenkort ook van jou gemaakt kunnen worden… Gaaf idee toch? Tot snel voor je eigen lingerie fotoreportage in fotostudio SweetBoudoir Photography!

We starten de shoot vaak op het bed dat in de studio staat.

Een setje met jarretels is een must use tijd je fotoreportage! Door te spelen met het licht dat door het grote raam in de studio valt maak ik verschillende spannende en teasende beelden… Zeker weten dat deze foto’s het goed doen in een mooi album, waar je later met veel plezier in terug blijft bladeren.

Een BH met een voorsluiting zie ik nog niet heel vaak, maar je kunt er mooie teasende foto’s mee maken… hier zie je er eentje, maar ik heb zeker meer leuke poses die met deze BH goed te maken zijn. Ga je liever voor billen foto’s dan zijn deze twee zeker ook leuk om op te nemen in je eigen repertoire.

De chaise Lounge bank die in de studio staat wordt ook altijd veelvuldig gebruikt… want zie nu zelf hoe gaaf het is om deze voor het raam te plaatsen en gebruik te maken van het binnenvallende licht….

Na het zien van deze foto’s ook interesse gekregen in je eigen fotoreportage? Neem dan snel contact met me op voor het boeken van je eigen shoot in 2021! Bij het boeken moet je rekening houden met een ‘wachttijd’ van ongeveer 2 maanden. Aangezien ik maar 1 zaterdag per maand fotografeer en voor de rest alleen op donderdagen en vrijdagen ben ik snel volgeboekt. Gebruik het contactformulier of email me direct op info@sweetboudoir.nl als je een boost in zelfvertrouwen en eigenwaarde wel ziet zitten.

, , , , , , ,

Related Posts