Het laten maken van een Boudoir reportage is een investering; Een investering in een geweldig cadeau voor jezelf wel te verstaan.

Je bent op mijn website terecht gekomen met een reden. Je wilt graag weten wat een boudoir reportage voor jou kan betekenen; hoe het jou een boost kan geven en hoe het jou een andere kijk op jezelf kan geven, want geloof me…. Dat gaat het zeker zijn!

Een boudoir reportage is een beleving; eentje waarbij je heerlijk in de watten wordt gelegd; wordt opgemaakt door een professionele MUA en op een mooie en spannende manier wordt gefotografeerd door mij. Dit alles gebeurt in mijn eigen privé studio; bij jou thuis in je eigen veilige omgeving of in een mooie hotelkamer. Het is een beleving die elke cent meer dan waard is! Dat garandeer ik je!

boudoir fotoreportage in daglichtstudio Fraaistudio in Haarlem

Diva of couple shoot in/ om je eigen huis of het huis van vrienden of familie
€350,- *

Diva of Couple shoot in een daglichtstudio in Haarlem

€ 599,-

Diva of Couple shoot in een daglichtstudio in Rijswijk

€ 599,-

Ook je eigen huis is een te gekke locatie voor een fotoshoot van jezelf. Juist in je eigen huis voel je je snel op je gemak. Voor mij vormt het een unieke uitdaging om daar de leukste plekjes en het beste licht te vinden.

De prijs is inclusief
* Intake gesprek
* Informatie email
* Haar + visagie op locatie
* Shoot
*Aftersale en bezichtiging van alle nabewerkte foto’s

Let op!
Bij deze prijs zijn de reiskosten voor mij en de visagiste NIET inbegrepen

Deze daglichtstudio is een mooie locatie in Haarlem dat voorzien is van een “woonkamer” met hoge ramen; een keuken; een slaapkamer op een vide en een badkamer met echt bad.

De prijs is inclusief
* Intake gesprek
* Informatie email
* Haar + visagie in Voorhout
* Shoot in Haarlem
* Huur van de locatie voor 2 uur
*Aftersale en bezichtiging van alle nabewerkte foto’s

Extra uur huur + €100,-
Extra 2 uur huur + €150,-

Deze daglichtstudio is een stoere industriele locatie in Rijswijk. Het is een grote ruimte van 500m2 waar verschillende settings zijn gecreeerd met lederen banken en krukjes.


De prijs is inclusief
* Intake gesprek
* Informatie email
* Haar + visagie in Voorhout
* Shoot in Haarlem
* Huur van de locatie voor 2 uur
*Aftersale en bezichtiging van alle nabewerkte foto’s

Extra 2 uur huur + €150,-

Extra aandachtspunten:
Doordat we de locatie in Haarlem of Rijswijk voor 2 uur huren; zal de visagie bij mij thuis in Voorhout moeten plaatsvinden. Voor de visagie reken in 1,5 uur tijd. Reistijd van Voorhout naar Haarlem (kan carpoolen) is 33 min. Dat betekend dat we de dag beginnen om 9 uur in Voorhout en om 11 uur in Haarlem op donderdagen en vrijdagen. Wil je liever de visagie en de shoot op 1 locatie, dan dienen we de locatie voor 2 uur extra te huren, wat + €150,- is.

Bij de bovengenoemde prijzen zitten geen eindproducten inbegrepen. Tijdens de Aftersale bekijken we alle nabewerkte foto’s en kunnen deze uitgezocht worden voor bijvoorbeeld een luxe album; wanddecoratie of een mooie bewaarbox met afdrukken.

Prijs voor een album van (20×20) + bewaarbox begint bij €599,-
Prijs voor wanddecoratie beginnen bij €569,-
Prijs voor een bewaarbox met prints begint bij €415,-
Digitale bestanden zijn alleen als een add-on bij te bestellen.

Omdat een boudoir reportage een investering is, biedt ik al mijn klanten de mogelijkheid om de shootingfee en de factuur voor de eindproducten in termijnen af te betalen. Bij het volledig voldoen van de facturen worden de eindproducten opgeleverd.