Sweet Boudoir wil graag dat haar klanten een onvergetelijke ervaring hebben tijdens hun boudoir reportage. Daarom bied ik drie verschillende boekings mogelijkheden voor een boudoir reportage zodat jij een onvergetelijke ervaring gaat krijgen!

Studio boeken voor boudoir reportage

A) Mijn studio is gesitueerd in een mooi monumentaal kasteel in Oegstgeest. Door de schitterende ambiance is het kasteel zeer geschikt voor eigentijdse boudoir reportages. Op de eerste verdieping is de studio ingericht met een schitterend barok bed en een Chesterfield Lounge bank in een ruimte met een plafond hoog raam en veel daglicht. Ook de gangen en verschillende nisjes in het kasteel zijn zeer geschikt voor mooie foto’s.

Boudoir studio AmsterdamHotelkamer boeken voor boudoir reportage

B) Een reportage in een luxe hotelkamer in de omgeving naar keuze is ook een mogelijkheid. Echter komen hier dan wel reiskostenvergoeding bij op en dient de make-up en haar door jezelf verzorgd te worden. Een mooie sfeervolle hotelkamer biedt vele mogelijkheden voor een boudoir reportage. Het is, net als het kasteel, zeer privé en kan overal in Nederland plaatsvinden, zodat het ook bij jou in de buurt mogelijk is een mooie boudoir reportage van jezelf te laten maken.

Boudoir reportage in hotelkamer

Bij je thuis

C) ook je eigen huis; je eigen woonkamer en je eigen slaapkamer kunnen zeer geschikt zijn voor een boudoir reportage. Het vraagt inzicht en creativiteit van mijn kant, maar die uitdaging ga ik graag aan! De aanwezigheid van daglicht is echter wel een must.. Een klein zolderkamertje wordt een stuk lastiger om te gebruiken dan een zonovergoten woonkamer. Het voordeel van je eigen huis is dat je je daar vaak sneller op je gemak voelt en in een vertrouwde omgeving bent; prettiger voor jou en makkelijk voor mij.
Ook hier geldt dat het door heel Nederland mogelijk is om een boudoir reportage te boeken. Reizen vind ik zeker geen probleem!

SaveSave

Menu