boerin op de foto met koe op achtergrond

@home shoot op een boerenbedrijf / Boerinnenkalender in de maak

Een sexy @home shoot op een boerenbedrijf stond al langer op mijn bucketlist… en toen een klant van mij zei dat het haar ook super leuk leek om een boerinnenshoot bij haar thuis te doen – ze is een echte boerin -, was de afspraak dan ook snel gemaakt!
De sexy boerinnenkalender is al jaren een bekend fenomeen in ons land en wordt veel verkocht. “Waarom zou ik er niet eentje van mezelf gaan maken” dacht deze mooie boerin… en zo geschiede een klein maandje geleden… We hadden een heerlijk zonnetje later op de middag. Want we moesten uiteraard wel rekening houden met het ritme van de koeien die overdag buiten staan en eind van de dag naar binnen worden gehaald om gemolken te worden.

Als kers op de taart mocht ik aan het begin – ik loop altijd even rond in huis of op het terrein wanneer de dame wordt opgemaakt door een van mijn visagistes – ook nog een kalfje geboren zien worden… wat dat betreft zit het Groningse nog echt wel in mijn bloed.. Ik houd van het boerenleven en alles wat daar bij komt kijken!

In de VIP groep werd al geopperd bij het tonen van een sneekpeak om volgend jaar een boerinnenkalender met meer dames uit de groep te gaan maken… uiteraard sta ik hier voor open!!

Volgens mij is de fotoshoot in ieder geval super geslaagd!

, , , , , ,

Related Posts