@Home shoot – een boudoir reportage in je eigen vertrouwde omgeving

Tijden veranderen.. en ook voor SweetBoudoir Photography is er de afgelopen maand veel veranderd. Mijn studioruimte in het kasteel is leeg en mijn kantoortje in huis (en de opslag) is vol…. hahaha… Zoals ik een tijdje geleden al in een post aangaf, worden vanaf 1 september alleen nog maar hotel en@Home shoot – een boudoir reportage in je eigen vertrouwde omgeving gedaan. De eerste @homes hoot is vorige week gemaakt en ik ben super blij met de foto’s!

Denk je nu dat je huis niet geschikt is? dan is er altijd nog de mogelijkheid om super mooie locaties te huren door heel Nederland. Zo heb ik een samenwerking met meerdere hotels, maar weet ik ook mooie industriele ruimtes te huur..

Maar voor nu laat ik jullie graag het resultaat zien van de eerste @home shoot bij een hele lieve dame.

, , , , , ,

Related Posts