Ik ben een simpele, gepassioneerde vriendin die het geweldig vindt om andere vrouwen in hun kracht te zetten door een mooie versie van hen vast te leggen op de gevoelige plaat.. Laten we binnenkort eens afspreken en magie creëren!

Waar ik bij vrienden en familie bekend om sta
  • Liefdevolle moeder van 1 dochter (2012)
  • Verzot op de herfst; halloween, sinterklaas en kerst
  • Verslint boeken bij de fleet
  • Kookt overheerlijk (al zegt ze het zelf)
  • Gek op wandelen (in haar eentje) in de natuur, maar met de camera in de hand
  • Is graag creatief bezig om het thuis of op school gezellig te maken

Als eerste wil ik je graag van harte welkom heten op mijn website. Dit bedrijf is mijn passie en een groot deel van mijn leven… Fijn dat je de tijd wilt nemen om mij alvast een klein beetje beter te leren kennen, voor we elkaar in het echt gaan ontmoeten.
SweetBoudoir Photography is onderdeel van Piktureframe Photography; het fotografiebedrijf dat ik in 2010 (part time) ben gestart en zich richt op zwangerschap en gezinsfotografie. SweetBoudoir Photography richt zich echter puur en alleen op boudoir en retro fotografie en staat dan ook voor mooie, elegante foto’s voor vrouwen die zichzelf letterlijk en figuurlijk bloot durven te geven en durven te laten zien hoe mooi ze zijn; van binnen en van buiten… En jij bent binnenkort misschien wel 1 van die vrouwen die dat ook durft!

Roots

Ik ben een geboren en getogen Vlagtwedder.. mijn roots liggen dus in het Noorden van het land. Ik denk dat daar ook mijn liefde voor de natuur en dieren vandaan komt. Ik was vroeger altijd buiten te vinden.. weer of geen weer.. Voor mijn HBO studie (biotechnologie) ben ik naar Leeuwarden verhuisd; daarna naar Rijswijk om stage te lopen bij het NFI en daarna terug naar Groningen voor een universitaire studie. Die trok mij echter niet en dus ben ik na een half jaar gestopt en ben ik werk gaan zoeken. Daarvoor verhuisde ik eerst naar Rotterdam en later naar Leiden. dik 10 jaar heb ik in de wetenschap gewerkt en langzaamaan mijn camera tussentijds meer en meer opgepakt… tot een levensbedreigende situatie mijn leven totaal op zijn kop heeft gezet.

Na zelf eens voor de lens te hebben gestaan voor een boudoir reportage was ik “hooked” dat gevoel dat ik toen voelde; die positieviteit, die zelfliefde en waardering voor mijn lichaam omdat ik het overleefd had… dat wilde ik delen, maar wilde in bovenal laten voelen aan alle vrouwen die het aandurven om een shoot te laten maken.. En toen was SweetBoudoir Photography geboren.

Heden ten dage ben ik vooral bezig met het uitbouwen van mijn bekendheid, het realiseren van mijn dromen en het begeleiden van mijn dames tijdens de reis van hun groei in zelfliefde, waardering en een verbeterde psychische en mentale gezondheid; door hun te fotograferen op de manier zoals ik ze zie ~ een fam fatale!~

Ook ik sta regelmatig voor mijn eigen lens om mezelf er aan te blijven herinneren dat ik mooi ben en gelukkig mag zijn met het lichaam dat ik heb en me doet laten leven en genieten… elke dag weer…

Selfies

kerstjurken-1
week-14_b
7-week
week-14_a
week-13
tijd-voor-weekend-9
kerstjurken-1 week-14_b 7-week week-14_a week-13 tijd-voor-weekend-9