buitenreportage tussen het riet

Het gouden uurtje tijdens een outdoorshoot; magischer kan het bijna niet!

Een outdoorshoot; een boudoirreportage buiten in de natuur wordt vaak als iets heel engs gezien, maar dat hoeft helemaal niet. Voor de shoot probeer ik altijd een geschikte locatie te vinden, die niet al te druk bezocht wordt. Helaas heb je dat in de randstad alleen niet heel erg goed in de hand en lijkt het er ook op dat steeds meer natuurgebieden verboden terrein worden voor fotografen en dat je moet betalen voor het mogen fotograferen daar. Aan een kant kan ik dat zeker ook wel begrijpen hoor, maar aan de andere kant maakt dat het werken ook steeds lastiger.

Tijdens deze gave outdoor shoot hadden we een hele mooie zonsondergang.. en daar wordt ik altijd ontzettend vrolijk van!

Boho jurken

In de client closet heb ik meerdere schitterende boho/ Ibiza stijl jurken die zeker bij een outdoorshoot tot hun recht komen! Deze jurken neem ik standaard mee als ik op pad ga. Evenals nog enkele leuke kanten shirtjes en vesten

Liever het water in?

ook dat is natuurlijk te regelen! Kijk eens wat een schitterende zonsondergang we deze avond hadden..

, , , , , , , , ,

Related Posts